Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (378)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Není to tak přeslazené, jak bych čekal a o stupínek dál to rozhodně táhne skvadra herců, o jaké by si kdejaký režisér mohl nechat snít. (Ne vážně nechápu, že tahle jména sehnali do jednoho filmu.) Ovšem je celkem škoda, že film staví na momentech, které jsou dost předvídatelné a přitom je schovává jako esový triumf na konec. Ale nemůžu říct, že by mě příběh nebavil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

O tom, čo je v živote najdôležitejšie. Vyrovnať sa so stratou milovaného človeka (hlavne svojho dieťaťa) sa nedá, dá sa iba naučiť s tým žiť... Pekné, silné témy, no na môj vkus až s príliš priamočiarym ťahom na bránku, silené a miestami aj s pátosom. No tentoraz mi to ani moc nevadilo, pretože to bolo príjemným spôsobom natočené a výborne zahrané. Nečudo, keď sa tu zišla taká plejáda známych hercov. Slabý nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Will Smith není na poli sociálního dramatu žádný nováček nebo neumětel, své kvality předvedl ve Štěstí na dosah nebo Sedm životů (které jsem obrečel jak želva), překvapivě oba od stejného režiséra. I zde to byla vpodstatě sázka na jistotu, pohled na depresivního Smitha dává tušit, že to nebude veselá podívaná. A ona to není tak úplně pravda. Celým filmem se jako červená stuha proplétá jakýsi příslib naděje, ačkoli okolnosti tomu vůbec nenasvědčují a přesně jako v Seven pounds čekáte, kdy vás to zlomí. Díky neuvěřitelně citlivě vybranému obsazení (Norton & Winslett pecka!) a všudypřítomné poetice si autoři vytvořili prostředí pro kontrast, fatální konec i wtf moment na přemýšlení. Víte, tenhle film je jako mlejn. Semele vás. I přesto, že to čekáte! PS: nic váma nerezonuje tolik, jako dojemnej film, do kterého umístí váš oblíbený song, ke kterému máte citový vztah. Fink tuhle úlohu splnil skvěle. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Na film mě, asi jako většinu populace, nalákala výborná herecká sestava (jen ta kuna Knightley mi nikdy vadit nepřestane). Na prostoru 90 minut (scénárista moc fantazie nepobral) dostaneme citovou vydíračku, která neobjeví nic nového. Nakonec mají bolístku všichni Willovi kámoši a z najatých herců se najednou stanou životní mudrcové. A závěrečné odhalení mě napadlo asi v půlce filmu, nicméně jsem nevěřil, že by to scénárista chtěl překombinovat až takhle. He, byl jsem překvapen. Pokud jste citlivá žena, hvězdičku či dvě si k hodnocení přihoďte. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

A já se těch pěti* nebojím... díky čsfd jsem na to šla, polovinu doby jsem měla slzy v očích (ale zůstaly v nich, což byl kumšt!), ale byl to nádherný vánoční depresivně laděný film, který se povedl. Kdybych nebyla šťastná knihovnice s pětiletým plánem, perspektivami a sociálními jistotami, tak si potom z toho svého desátého patra i skočím (=kompliment tvůrcům), takhle jsem jen pozorovala hvězdičky... (kecá, sledovala stav smogu) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Počas prípravy Willa Smitha (Howard) na rolu, zomrel jeho otec, Willard Carroll Smith, Sr. Herec uviedol, že práca na filme pôsobila terapeuticky, pretože mu pomáhala vyrovnať sa so stratou. (Astonko)

Reklama

Reklama