Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (378)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Super nápad, ale zpracování je úplně nechutně hollywoodsky vyumělkované, až to nakonec není ani trošičku uvěřitelné. To je jediný, ovšem docela podstatný problém, který s tímhle filmem mám. Jinak je to velmi dobrý dojáček plný hvězdných jmen. Jen na mě bohužel kvůli výše uvedeným důvodům nijak zvlášť nezapůsobil. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Uběhlo prvních 30 minut a já sledoval sled nesmyslných dialogů různých herců a říkal jsem si, proč tu sakra v tom sále sedím. Poté mi začal děj dávat konečně smysl a vše začalo zapadat do sebe jako puzzle. Konec nám hezky graduje možná to až moc přestřelili ke konci, ale to zas tak moc nevadilo. Vzhledem k hvězdnému obsazení bych čekal mnohem lepší herecký orchestr než nám filmík dává. Celkově film hodnotím kladně a doporučuji. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první půlky jsem měla jasno, že tomu dám 3*, ale druhá polovina byla tak emotivní a nečekaný zvrat ve vztahu mezi Willem a Naomi mě tak překvapil, že jsem se rozhodla dát filmu nakonec 4*. První polovina je trochu pomalejší, trochu mě zklamalo to, jak se vlastně k Willovi dostala Smrt, Láska a Čas, z traileru jsem očekávala něco jiného, ale nakonec Smrt v podání skvělé Helen Mirren stejně překvapila. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Scenár tento film skutočne viac ničí, než mu prospieva. Málo vecí tu reálne dáva zmysel a mám pocit, že je to trošku melodramatický a manipulatívny film. Najviac to stojí na tých hereckých výkonoch, ktoré sú veľmi dobré a musím priznať, že Will Smith je podľa mňa veľmi dobrý. Možno by sme z jeho postavy dostali viac, keby bol film napísaný úplne inak, ale čo už človek narobí? Naomie Harris je podľa mňa najlepšou postavou filmu a osobne som si ju skutočne aj najviac užil. Veľmi veľa toho dáva a asi najviac jej verím. Čo sa ostatného týka, podľa mňa je to pozerateľné, má to pár dobrých myšlienok, no viac by sa mi asi páčila možnosť, ktorú naznačoval trailer, keby sme skutočne išli do tej fantasy sféry a mohli sme sa skutočne stretnúť s reálnou láskou, smrťou a časom a nie hercami, ktorí ich hrajú. Ako film je to okey, no jednoznačne mám pocit, že z toho obsadenia a príbehu sa dalo vytrieskať oveľa viac. Klamal by som, ak by som povedal, že som si nenašiel vo filme absolútne nič, ale znovu by som si ho už určite nepozrel. Pre mňa dobre vyzerajúci priemer. Hodnotenie: C+ ()

applause 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi líbil už podle traileru, tak jsem byla ráda, že jsem se dostala na jeho projekci. Překvapivě to bylo celé jinak, než v traileru, což jsem nečekala, ale o to bylo zajímavější a více se mi to líbilo. Je to opravdu neštěstí, když rodič přežije své dítě. Film je krásný, i když smutný. Určitě doporučuji. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film měl původně režírovat Alfonso Gomez-Rejon, který se kvůli neshodám se studiem New Line Cinema režírování vzdal. (MessiM)

Reklama

Reklama