Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedinečném celovečerním portrétu BELMONDO se legendární "Bebel" vrací na místa, kde vznikaly jeho nejslavnější filmy. Spolu s ním a jeho synem Paulem navštívíme Rio de Janeiro, Paříž, Řím a francouzskou Rivieru. Paul vede vyšetřování , vyslýchá očité svědky - hvězdy filmů a otcovy osobní přátele, zpovídá svého "papá". Odhaluje okamžiky, které by jinak zůstaly tajemstvím. (Atlantis Entertainment)

(více)

Recenze (109)

otík 

všechny recenze uživatele

Konečně jsme dostali plnohodnotný a nesmírně zajímavý dokument o velkém francouzském herci, který natočil mraky filmů a mraky z nich jich známe i my. A jeho syn Paul Belmondo se rozhodl natočit o svém tátovi důstojný dokument-rozhovor, ve kterém se ho ptá a zároveň ukazuje staré fotky či ukázky filmů. Je to hrozně milé a hlavně zajímavé povídání, navíc i cestování po lokacích Belmondových filmů má svá pro. Jednoduše řečeno, tady se to prostě povedlo. Hudba: Aliance Productions ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Belmondo podle Belmonda, táta Jean-Paul podle syna Paula. Laskavé, úsměvné a pohodové vzpomínání, které žádné skandální odhalení nepřináší, a (proto) je stejně příjemné jako podvečerní posezení u Château Lafite na balkóně skromného pařížského bytečku s výhledem na Eiffelovku. Jen s tím rozdílem, že Jean-Paul pro jednou neleze po střeše, ani nevisí na okapu, ale sedí proti vám a směje se. („Spousta policajtů se stala policajty kvůli mně!“) ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Bebel zde ukázal, že byl za svého života opravdu bůh. Člověk a potažmo herec, který se nikdy nenechal zastupovat kaskadéry byl opravdu přírodní úkaz. Navíc úkaz se smyslem pro humor a zároveň s empatií ke svým kolegům a rejžům. Nejvíc ke komu bych přirovnala svůj pocit z dokumentu je "Progression", ten to vyjádřil zcela jasně. Za mě hodně překvapených 95% ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

No prostě božský dokument. Je to pořád Jean-Paul Belmondo. Mám doma i tu samou knihu a je překrásná. V dokumentu je skvělý jak Belmondo, tak junior a samé známé tváře. U mě 85%. Je to prostě legenda a tohle je super film o ní. Doufám že to Jean-Paul ještě nezabalí. Krásný dokument o mém nejoblíbenějším a možná nejlepším herci historie:-). Super shrnutí jeho kariéry i osobního života s jeho vlastním synem a kamarády. Nejlepší hodnocení. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Fíha......... Tv Hnoj dalo konečne raz niečo pozerateľné, to je až neuveriteľné. Jean-Paul Belmondo patrí k hereckým špičkám od ktorých som nevidel prakticky nič, hoci mi bolo odporúčané neraz. Dokument bol celkom svižný, dal mi inšpiráciu, hoci sa ako inak trocha preháňalo, mal som z neho dobrý pocit .Po tomto dokumente si určite nejakú snímku pustím. ()

Galerie (12)

Související novinky

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama