Reklama

Reklama

David Brent: Na turné

  • Velká Británie David Brent: Life on the Road (více)
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Charaktery nejsou zdaleka tak dobře napsané jako v Office a jejich chování bylo trochu nelogické. Kapela Brenta celej film dissuje, aby na konci z ničeho nic všichni otočili a bezdůvodně začali říkat, že je to vlastně dobrák. Navíc se mi ty jeho písničky líbily. Každopádně David Brent je furt perfektně zahranej a z jeho konání mi bylo stále stejně trapně. ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Pro všechny fanoušky Kanclu povinnost, ačkoli mnozí budou zřejmě stejně jako já mírně v rozpacích. David Brent se alespoň na chvíli vrátil a přivedl s sebou dobře známý nekorektní humor, prokládaný tíživými momenty zmaru a trapnosti. Přesto to vše působí mnohem méně přirozeně, než v původním seriálu. Kancl jsem si zamiloval hlavně pro jeho neopakovatelnou atmosféru a pocit "skutečnosti". Starý dobrý seriálový Brent z Wernham Hogg byl rozporuplnou (spíše nesympatickou) figurkou, s níž se život přes všechny vtipné momenty nepáral. Tomu novému, filmovému, nasadil Gervais lidštější masku, přičemž celý film vyznívá mnohem smířlivěji a optimističtěji, než tomu bylo u seriálu. Zřejmě nám Ricky s přibývajícím věkem trochu změkl. Tím však nechci Life on the Road příliš kritizovat, jedná se spíš o názor skalního fanouška britského Kanclu. Uznávám, že jsem se u filmu bavil stokrát víc než u drtivé většiny současných komedií, přičemž některým scénám se dokonce podařilo navázat na atmosféru původního seriálu. ()

Reklama

Willy Kufalt odpad!

všechny recenze uživatele

To, že velkou část filmu nepředvádí Ricky Gervais nic jiného, než dělání totálního idiota ze sebe samého, jde totálně mimo mě, ale může mi zůstat relativně ukradené. To, že dělá Ricky Gervais idiota i ze svého diváka a za každým vtipem a rádoby vtipem nevalné úrovně se divákovi zasměje s retardovaným pohledem do kamery, aby divák pochopil, že jako tohle má být vtipné a tomu se má naplno smát, to už je na mě ze strany režiséra a herce-komika v jedné osobě ve vztahu k divákovi příliš. Uprostřed pro mě naprostého míjení se stylem humoru mě nezajímá, nakolik veškerá trapnost má být účelová, pokud nenacházím žádné poselství a ani se vůbec ničím nebavím. Dlouho mě žádná komedie takhle nevytočila, byť jí alespoň pár procent (nikoliv hvězdičku) u mě dodala hudba. Byla sice ryze průměrná, ale asi třikrát mi poskytla místo na poklidný oddech během té poutě trapnosti spějící mj. až do chvíle, kdy 15 minut před koncem začíná Gervaisovo pomyslné lamentování nad jeho nedoceněním. [15%] ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda Rickyho, ale tento film spolecne s Korespondantem se moc nepoved. V zasade to kopiruje vanocni special, ale ne moc dobre. Vice se melo loet na to, ze prestoze he Brent rozjivenej pubertak, dokaze v lidech kolem sebe rozdat aspon nakou radost. Trochu to tam je, ale cely film je hrozne rozplizlej. A to jaem se hoodne tesil ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

Gervais vysperkoval trapnost do dokonalosti. Miestami som sa sam citil neprijemne :) Vynikajuca praca a bravurne vytvorene situacie, ktore spolu so soundtrackom ladia ako skvele songy Foregone Conclusion Mark II. I found myself again and I started to do what I do best: Entertain. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Doc Brown (Dom Johnson) povedal, že veľa scén vo filme bolo improvizovaných. Rozhovor Davida Brenta (Ricky Gervais) s čašníčkou vraj z veľkej časti nebol napísaný a Doc si v jeho priebehu zakrýva tvár kapucňou, aby zakryl smiech a nevypadol z role. (tomashrabek)
  • Na konci filmu David Brent (Ricky Gervais) hovorí, že napíše song o tom, čo sa mu stalo, ale štýlom, akým by ho napísala hudobná skupina Coldplay – "pieseň o obyčajných veciach, ktorá sa tvári, že je o vesmíre." Počas záverečných titulkov zaznie song "Electricity", ktorá piesne od Coldplay evidentne paroduje a zaznie v nej i hlas Chrisa Martina speváka a zakladateľa tejto britskej rockovej skupiny. Chris Martin k tomu vraj Rickymu povedal: "Pomôžem ti urobiť si zo mňa srandu!". (tomashrabek)
  • I keď postava Davida Brenta vo filme často riadi auto, jeho predstaviteľ Ricky Gervais priznal, že v skutočnosti šoférovať nevie. (tomashrabek)

Reklama

Reklama