Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (623)

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná záležitosť, ktorá nedokáže spadnúť do trápnosti, aj keď sa o to miestami snaží. Ide tu skôr o celkovú pohodu ako nejaké výnimočne komické scény. Na pár veciach sa dá schuti zamiať, ale inak je to len "pohodovka"... ktorá poteší, ale mietsami aj pripomenie nevydareného Martinovho RUŽOVÉHO PANTERA... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Johny English je pouhou parodií, která se nedokázala povznést nad svou předlohu a jen nudně využívá komediálních kvalit ( a hlavně reputace) Rowana Atkinsona. Natalie Imbruglia je ozdobou filmu a moc jí to sluší. John Malkovich opět odnesl roli záporáka, která mu moc nesedí a raději bych na jeho místě viděl nějakého ďábelského, ale neznámého herce. Celkově vzato to mohlo dopadnout o hodně lépe, ale i hůře, proto 3* a pokud bude další díl, trochu více snahy o kvalitní komedii bez prvků parodie. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Pro mě už klasika. V jednoduchosti gagů opírajících se o akční, špionážní a buddy-movie díla je krása. Ten Atkinson si ze sebe umí dělat srandu i tady, ne že ne. Pokud o něm něco víte, pro někoho plus nebo mínus, přikláním se k první možnosti. Nádherná a ne špatně hrající Natalie je fajn. Chápu, že ten Malkovich tady mohl někoho naštvat, ale pasáž s korunovací je gold! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie v hlavní roli s R. Atkinsonem, který jako agent MI7 sice nepředvádí své grimasy, jak je známe z krátkých filmů, ale zato působí, řekněme zmateně?:-) Je to komedie, která sice nehýří vtipem každou minutu, ale světlé okamžiky se jistě najdou a pro pobavení znuděného nedělního posezení s tetičkama a strejdama jistě postačí:-)60% ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se od srdce zasmál, ale u filmu jako celku jsem se nepobavil. Pár vydařených chvilek nemůže utáhnout celý film. (A to ještě je minimálně půl hvězdičky za krásnou Natalii :) ... Při pár scénách mě napadla taková hříšná myšlenka, že by stálo za to obsadit Rowana Atkinsona do vážné role. Myslím, že by jí zvládnul bezvadně. Škoda té škatulky Mr. Beana (tedy pro něj škoda, pro nás jen dík že ho stvořil :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Ve filmu můžete v malé roli vidět i samotného režiséra. Peter Howitt je muž kterému Bough (Ben Miller) předává DVD, aby ho pustil do televize. (contrastic)
  • Rowan Atkinson si okrem Johnnyho Englisha zahral aj baróna DeWitta – rivala Pascala Sauvagea (John Malkovich) v následníctve na britský trón, ktorý je zavraždený, no scény s touto postavou sa do filmu nedostali. (Arsenal83)
  • Při záběrech "skryté kamery" z Johnnyho (Rowan Atkinson) koupelny se při každém záběru mění pozice zubní pasty v pravém dolním rohu, a to aniž by se jí Johnny dotkl. (Mr.Hudson)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama