Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel IvonaK smazal svůj příspěvek.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Rodriguez

Já si to dám klidně i v pondělí ke kvalitnímu zelenému čaji a krajíčku celozrnného chleba s kvalitním plátkovým sýrem :-) to je moje představa pokud nebudu mít něco teplého do žaludku.

Drtic

Drtic (hodnocení, recenze)

Neviem či kričanie toho kocúra "Hey Stella" nieje odkaz na slavnú scénu z filmu A Streetcar Named Desire. Kde Marlon Brando kričal to rovnaké. Nevie niekto ? ? Možno je to iba náhoda neviem nechce sa mi to hladať ak to niekto zistí môže to hodiť do zaujímavostí.

Rodriguez

Rodriguez (hodnocení, recenze)

Další z mnoha animovaných filmečků...Má to děj, postavy jsou sympatické a proto jsem tomu dal čtyři hvězdičky...Doporučuji k nedělnímu odpoledni ke kafi a bábovce...

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

Misula8

Misula8 (hodnocení, recenze)

Příjemně animovaný seriál co má vtip, příběh i zajímavý pohled na život ve městě.

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

Neurazí, nenadchne. Pro mě trochu zklamání, nezasmála jsem se ani jednou, příběh nevýrazný, hlavní postavy nevýrazné, snad kromě Hammyho, který ale tak zoufale připomínal snahu vytřískat úspěch z praveverky, že mi to kazilo dojem. Hlavní postava prostě nezískala svou osobitost(i přes snahu Bruce Wilise), druhou hlavní postavu bych vykopla během prvních patnácti minut. Vlažné, i když ne špatné. Na Shreka, Ice Age a jiné moje oblíbrné animáky to těžce ztrácí dech.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Dlho som mal tento film v PC a nie a nie sa k tomu dostat...otvorene nemal som chut pozerat dalsie na rychlo urobene animovane filmy. Davno pred tymto snimkom som si pozrel Ice Age 2 a Divocinu- hold sklamanie a dovod osudzovania podobnych filmeckov. Jednoducho mi to pride tak aaa narazili sme na zlatu banu treba z toho vytrieskat maximum! Nastasite tento zaner Over the hedge dokonale podrzal. Zaciatok ma moc nenadchol, no tak od polovice uz to islo na plne obratky a bolo sa na com smiat :) Je to tak na 3,5 hviezdicky Vypilovat uvod a dal by som aj 5 :D

Sir Vagas

Sir Vagas (hodnocení, recenze)

Animák s něčím co tomuto filmu dodává jen k dobrů. P.S. Nadsvětelná Veverka!!! 10/10

ZeldaZ

ZeldaZ (hodnocení, recenze)

tak to už ne, potisící opakované schéma je už dost. když to bylo v době ledové bavil jsem se královsky. bohužel každý západní počítačem animovaný film převzal stejné typizované postavy, které se film od filmu liší jen zevnějškem. klišé nad klišé...

Sonasek

Sonasek (hodnocení, recenze)

Velice povedeny snimek ... na to ze animaky tohoto tipu moc nemusim me prijemne prakvapil

chuancarlo

chuancarlo (hodnocení, recenze)

Po všech těch přečtených komentářích, jak je to skvělé a to vysoké hodnocení, mě na tenhe film natěšilo.Říkal jsem si, tak když je to tak dobře hodnocené, tak si na to i do toho kina zajdu.Musím říct, že to bylo pro mne tak trochu zklamání.I malá Klárka,která byla s náma v tom kině na otázku, jak se jí ten film líbil odpověděla, že Madagaskar je lepší.Nebylo to špatné, ale více než tři hvězdy bych nedal.Zkrátka nic tak extra to není.

4daPeace

4daPeace (hodnocení, recenze)

2 Stratos: Diky moc, jeste ze to ted vsichni vime, na co ses rozhodl pockat. Nevis treba jeste, jestli takovy Jirka Machacek si stahnul CAM, nebo nasleduej tveho prikladu a ceka na lepsi kvalitu??? :o/ NIKOHO NEZAJIMA,NA CO CEKAS!

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

hm, na torrentech je zatim ke stazeni jen cam verze, a to nevesti dobrou kvalitu. radsi si pockam na dvdrip

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

na www.titulky.com jsou konečně pořádný cz titulky...

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

podle traileru ktery jsem videl v kine si jsem jisty, ze ceskemu dabingu se obloukem vyhnu!

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

(CZ)Lenny: Snaha se cení, ale pokud si myslíš, že na překlad se svoji angličtinou nemáš, tak se do toho nepouštěj! ;o)

(CZ)Lenny

(CZ)Lenny (hodnocení, recenze)

Povedeny snimek, jen kdybych ho nemusel smou anglictinou prekladat :) Nevite kde sehnat titule?

4daPeace

4daPeace (hodnocení, recenze)

Obecne nemam rad tuhle animovanou vlnu filmu, ktere navic sbiraji vysoke ratingy ani nevi jak (Nemo, Shrek 2 atd.). Prvne jsem videl v kine trailer na tohle a fakt jsem se zasmal u toho jak dlouho ne (v kine, jinak se smeju porad :o)) Mno a vysledek? Slusne 3*, coz nekteri, kteri umele zvedaji vypovedni hodnotu a kvalitu animovanych filmu, muzou ohodnotit 4* i 5*. Slusny film u ktereho se nebudete nudit. Veverka rlzzz.

 (hodnocení, recenze)

podla mna tento animak moze byt prijemne prekvapenie.nechcem hoci robit unahlene rozhodnutia.tesim sa na to

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

podle me se bude jednat o dalsi nevyrazny pocin jako byl treba madagaskar nebo valiant

Reklama

Reklama