Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Ozzy2 k tomuto seriálu (8)

MOST! (2019) odpad!

Kolečkovi tleskám za to, jak si podmanil díky falešným účtům a lidem ze štábu přepálené hodnocení na ČSFD.Tuhle nechutnou sračku, kde cikán je lepší člověk, který chce žít s bílým odpadem v míru a jít mu příkladem, kde transka je pracovitá, inteligentní a chápavá chlap, její macho bratr vypitý hovado. které se štítí práce,ale nakonec prozře a pochopí, jak byl hloupý a po boku cikánů začíná žít nový život, lekce skinům, mezi které se namontuje místní mafián, který ovládal celý kraj a vše zahodil a vyholil si hlavu....čekám, kdo první podá na tuhle zrůdnost, vysílanou na veřejnoprávní TV za naše prachy před 22:00 hodinou trestní oznámení a kdy RRTV udělí exemplární mastnou pokutu.Kdyby se odtud smazaly všechna hodnocení hláška a pět hvězd, trapný výkřík Dycky Most a pět hvězd, moc toho tady nezbyde.Je otřesné sledovat, jak nekonečná žumpa, která nemá dno, bublá.... ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Mohl by tu někdo vypsat ty hlášky, popsat scény s gejzíry nápadů.Jako dívat se na Hofmanna, kterej tam ožralej blábolí ty svoje nevtipný repliky je očistec.Jedinej, kdo tam perlí je ta Stárková a ten cikán.Jinak je to na jednu hvězdu.Ten, kdo píše, že to je lepší než Okresní přebor je debil. ()

Epizoda 3 (2019) (E03) odpad!

To je hlášek, až uši přecházejí, mlátíme se tu celá rodina smíchy, neskutečnej seriál pro veřejnoprávní TV...děláte si prdel?Nic nudnějšího by tam nebylo?Nevím, co se tu děje, ale pěti hvězdami to zřejmě hodnotí povinně celej štáb a pár vylízaných debilů, kterým nebylo víc, než 15..Zvláštní, jak tu všichni papouškujete ten jediný vtip na konci celého dílu, kde nebylo kromě toho vůbec nic vtipného.Ono prostě není co papouškovat. ()

Epizoda 4 (2019) (E04) odpad!

Přesně, jak napsal nonick1.Ten dal hvězdu, já dávám nemilosrdně odpad, protože tady to není k smíchu,ale k pláči.A pro ty, co tvrdíte, že to je přesné, jak to v Mostě chodí, tak jste magoři, že v takový zkurvený díře chcípáte a necháte se terorizovat od tý černý pakáže. ()

Epizoda 5 (2019) (E05) odpad!

Tak nejvyšší čas skončit s tím umělým hodnocením, co říkáte?Tomuhle přece nemůže dát nikdo normální více, jak dvě hvězdy, natož pět.Degradujete tím vše, co bylo za více jak 80. let natočeno.Opravdu by mně zajímalo, kolik utrartil štáb za ty lidi, co tu píší hodnocení jak přes kopírák a uměle navyšují hvězdy ostošet.Jedna věta, jedno slovo a pět hvězd.ČSFD už začíná sloužit jen k tomu, aby si člověk přečetl o čem je film (seriál) kdo tam hraje a hodnocení je už zcela k ničemu.Sračka na podporu cikánů 82 % je úlet! ()

Epizoda 6 (2019) (E06) odpad!

Tak vole-a z údajné komedie je tu slušné sociální drama.Cikán nechce transku,Edovi pořád nestojí a Luďan je primitivní, vylitý hovado pořád.Ale hlavně kadence sprostejch slov a pro pubeťáky nahá Stárková.To hodnocení je úplně mimo.Přece není možný,aby nikdo neměl chuť ty cikánský šmejdy vykopat z celýho Mostu.Z těch úvodních scén z místního marketu běhal mráz po zádech, že si tohle nechaj někde líbit.A co už vůbec nechápu, že nikdo nevidí, jak vám neziskovky s ČT vymývají vaše mozečky.proto tenhle škvár běží na ČT před 22 hodinou, jinak už by jim RRTV napařila pokutu jako kráva.Je sranda, jak se tenhle díl už skoro nikomu nelíbil,ale aby ukázal, jak je in a nebyl za vola a nepopřel ty bláboly, co psal předtím,, solí tomu 5 hvězd..Fat to tady jde do prdele. ()

Epizoda 7 (2019) (E07) odpad!

Tak co, už jste vy cikánofilové pochopili, kam se to od prvního dílu řítí?ČT s kolečkem vám to smradlavý hovno v prvním díle pocukrovali,ale cukr došel a začala tvrdá realita.Cikáni jsou lepší lidi, než my bílí, Chánov budiž zapomenut, z toho je nejúžasnější sídllště na světě!!!!Někteří tu už připouští, že se jim 7.díl zdál něčím divný, a!e naserou pět hvězd.Jeden tupec dal dokonce pět hvězd za to, že na konci byla písnička od ""Mejdnů""(tak to napsal on). Kdo tohle kurva platí?? ()

Epizoda 8 (2019) (E08) odpad!

Nesourodá sračka.Ve čtvrtém díle došel humor a začalo peklo.Kolečko má s popelem zemřelých problém už od Okresního přeboru.Hnátka rozšlapali kopálisti, z Čočkina udělali plnou vázu sraček.NIKDY MOST! ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama