Reklama

Reklama

My Little Pony Film

  • USA My Little Pony: The Movie (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Když temná síla ohrožuje Ponyville, vydají se naši kamarádi na cestu až na konec bájné Equestrie, protože musí zachránit svůj milovaný domov. Na cestě je čeká velké dobrodružství a spousta nových přátel. (Vertical Entertainment)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (32)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Kdejaká zrůdnost se už dnes může dočkat celovečerní verze. A nyní došlo i na My Little Pony jejíž pět dílů jsem kdysi nějakých 10 let nazpátek ve škole prospal a vůbec si z nich nic nevybavuji. Byl jsem si jistý, že film určitě neuvidím v kině a možná vůbec celkově. Nepřízeň osudu ovšem rozhodla, že ten film v kině prostě uvidím a.... překvapivě to bylo fajn. Pořád si nemyslím, že by to bylo nadčasové dílo ale.... překvapivě slušný průměr. Ono co se postav to není moc slavné (Pinky Pie je opravdu otravná .... a nejlepší postavy jsou ty co vznikli přímo pro film především dost cool generálka Bouře. Ono to trvá 99 minut a naštěstí to rychle uteče. Pořád se tam něco děje, když se zpívá je to celkově chytlavé, dabingové obsazení nenutí k řezání krků......... Když na to půjdete s malými dětmi (Jako já) můžete si to v klidu přežít. Jinak jsem si samosebou dělal poznámky, takže si to všechno rozebereme: a) Všichni poníci jsou nahatí kromě dvou bodyguardů kteří chrání Siu tedy pardon Serenadu b) Jak se ty poníci sakra množí, když je to poměr 500 žen ku 5 mužům? c) Proč měl ten cool kocour tak málo prostoru? d) Začnu kvůli tomuhle filmu sledovat seriál? (Jasná odpověd je, že ne!) ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Šumělka Bobulínek.. no ty vole... :'D mkay.. k filmu mě dostala písnička "Open Up Your Eyes" a upřímně.. když slyšíte to dunění, tak se nelze zamilovat. I v češtině to má svou krásu. A celkově se mi postava "Bouře" opravdu líbila, takže hlavně díky ní jsem si ten film užila. Nejsem MLP fanda, ale tohle se povedlo. Jasně, klišé příběh, ale co dneska není klišé :) 4* ()

Reklama

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Zpívající poníci? Různě svítící barvičky všude? Síly princezen? Neviděl jsem žádný díl těchto kjůt koníku s načesanými vlásky, trčícím rohem z mozku a ukňouraným hláskem, milovaný malými kidy.. Jak to tak bývá, klasika, dobro proti zlu, dobro vyhrává.. to známe, ale neznáme to ve stylu princezny a piráti za dobro proti bouřlivému zlu. Dospěl jsem konečně k zjištění proč jsou poníci furt šťastní, mají ten roh zarostly v mozku, takže nic neřeší a všemu se smějí, možná to za pár let bude nějaký lék, proti depresi, necháte si zapíchnout třeba okurku do mozku a máte o zábavu postaráno až do důchodu.. avšak nevím, jak to doopravdy je myšleno. Nakonec tady máte junikorna lustr. :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem fanoušek "My Little Pony", tohle vlastně bylo moje první setkání, ale musím uznat, že to nebylo setkání vyloženě špatné. Nejsem z postaviček na větvi, ale třeba jako muzikál je to docela příjemné. U tohoto animáku si dovedu představit, že to může děti i bavit, což není špatné a není to málo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako človek, ktorý do tohto projektu vstupoval bez toho, aby vedel čokoľvek o seriáli alebo vôbec o značke. A musím povedať, že My Little Pony: The Movie" vôbec nakoniec nie je najhorším filmom. Má to pár dobrých zvratov a vie príbeh dobre otáčať a neustále prinášať nové prekvapenia a postavy sú celkom okey. Možno by bolo super, keby som ich mohol viac spoznať, ale myslím si, že to zvládli celkom obstojne. Aspoň som sa o nich čo to dozvedel a videl ich schopnosti. Takže to vnímam ako okey. Animácie sú dobré a dávajú filmu pocit, že sa pozeráme na niečo pekne farebné a jasné a vyzerá to dobre. Ku koncu dospejeme k nejakým tým klišé, ale aspoň mám pocit, že všetky postavy sa niečo o sebe dozvedia a niečo pochopia a dáva to nejakú peknú lekciu. Ako nefanúšik "My Little Pony" poviem, že film je dobrý. Fanúšikovia ho budú milovať, hejteri hejtovať, a ja sa posadím niekam do stredu. Som rád, že som to videl, nepozrel by som si to znovu, ale ako chvíľková oddychová záležitosť to patrí medzi lepšie animáky z tohto roku. Hodnotenie: B ()

Galerie (152)

Zajímavosti (2)

  • Kapitánka Celaeno dostala jméno po hvězdě v souhvězdí Býka a po jedné z harpyjí, které v řeckých bájích přemohl Aeneas. [Zdroj: Wikipedia.cz] (LindaKola)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama