Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 10

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 10

Recenze (319)

juta 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl překonán, což se dalo očekávat, ale zase úplně pozadu také nezůstal. Tady tentokrát sehrál roli internet, který tyhle klasické postavičky objevují, aby zachránily ten svůj starý 2D svět, na mě trochu moc moderní (co se technologií týče), ale děti v tomhle už běžně vyrůstají a pro ně to je určený, tak si nemůžu stěžovat. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Možná největším „problémem“ může být, že si druhého Ralfa zamilují hlavně takzvaní mileniálové. Starší generace, které internetem nežijí, se budou ztrácet. A dost zmatené budou jistě také děti. Ty si film sice jistě užijí, ale zejména ty mladší většinu vtipů a odkazů nemají šanci pochopit. Homo Interneticus však chrochtá blahem a lajkuje ostošest.Více v recenzi. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

První polovina skvělá. Plná nápadů, dobrého tempa a skvělé animace. Kdyby to pak Ralf skromně zapíchnul někde na 90 minutách, zůstal by opravdu nadprůměrným animákem, který vyniká krásnou technickou stránkou a nenudí. Problém je, že děj se ve druhé polovině začne nesmyslně roztahovat, tempo filmu opadne, motivace postav a změny v ději přestanou být přirozeně logické a pokračování Raubíře Ralfa tak spadne do zcela průměrné a nudné podívané. Je to velká škoda, princezny jsou totiž super. 6/10 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem měl zase jednu ,, a simple escort mission'' do kina s omladinou. Ale přiznám, sám jsem byl zvědav protože film byl ve 4D a tento formát byla moje premiéra. Zatím jsem za nejvíc považoval 3D filmy v Imaxu. No co dodat. Možná u jiného filmu by mne kývání sedačky, foukání vzduchu a cákání vody nadchlo více, tady mi to přišlo takové o ničem... Třeba někdo ocenil, že když si malá hrdinka krkla, že se mu rozvibrovala záda sedačky...mne to nenadchlo. Já spíše uvítal u všelijakých těch automobilových závodů, že díky ofuku se v sále trochu rozhýbal zcela vydýchaný vzduch a mé plíce se dostaly k pár litrům kyslíku navíc... Film nijak neurazil, některé scénky ukazující jak to chodí na netu byly celkem vtipné. Přesto jsem jasně poznal, že nezadržitelně stárnu. Zatímco v Arabele hned jak se pan Majer ocitne v Pohádkové říši rozeznám všechny bytosti od vlka, vodníka, po trpajzlíky, tady jsem se moc nechytal. Omladina ale hrdiny znala a řádně si jejich účast ve filmu užívala. Ale tak špatně na tom zase nejsem, protože Lociku a Elsu jsem poznal ! Ke konci filmu jsem pravda díky absenci kyslíku možná i klimbnul, ale poněkud neurvalé kývání sedačky mne probralo poměrně rychle. Závěr? Ve 4D by mně zajímala třeba Tenká červená linie... Pro omladinu včetně té pubertální je film v poho a každý si tam něco najde. Přeci jen, pro ně je už internet a wifi něco, bez čehož přeci člověk dlouho nemůže nikde přežít. Dávám tedy za 3 viry. * * * ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hravé, chytré, s milou message (svým milovaným musíme dát svobodu a prostor růst) a hlavně určené jak pro děti, tak dospělé. Pro mě byly nejzábavnější scény s Disney princezna mi plné meta humoru. Často jsem chtěla film zpomalit, abych si uživatel všechny vtipné detaily, které tvůrci do filmu nacpali. Tohle je zkrátka velmi kvalitní vypiplaný Disney. Take it or leave it. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Při útěku před Stormtroopers v Disney světě lze na na stěně chodby vidět nápis „Sector A113“. Zkratka A113 se objevuje ve všech animovaných filmech Disney/Pixaru v různých podobách a odkazuje na číslo dveří učebny kalifornského institutu umění odkud vzešla většina animátorů. (vojacekr)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama