Reklama

Reklama

Riverdale

(seriál)
  • USA Riverdale (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2023), 97 h 23 min (Minutáž: 40–50 min)

Režie:

Lee Toland Krieger, Steven A. Adelson, David Katzenberg, Lee Rose (více)

Předloha:

Roberto Aguirre-Sacasa (komiks)

Hrají:

K.J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Luke Perry, Madelaine Petsch, Marisol Nichols, Mädchen Amick, Nathalie Boltt, Sarah Habel, Barclay Hope (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(137)

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (106)

UniqueNett 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to přesně ten typ seriálu, co vás buď vůbec nenadchne, nebo si na něm vypěstujete závislost. Jako já. V každém díle se něco děje a seriál tak krásně plyne. Míjí se tu prvky psychologického dramatu a mysteriózního krimi, což mě fakt baví. Ze začátku děj působí jako klasickej teen seriál ze střední, ale nenechte se zmást. Co oceňuju je výběr herců, protože většina jsou fakt sympaťáci. Za mě velmi povedený! ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Homeopatická seriálová zábava. V každém díle je 1ml kvality na litr krynžovního garbáže, který se zoufale snaží být něčím víc než skutečně je. Všechno je tak krásné, líbivé, vyumělkované .....a béčkově plitké, kýčovité v tom nejhorším popculture smyslu. Kdyby v každém díle umřela aspoň jedna z těch přehrávaných postav bylo by to mega pokoukání... Takhle tenhle neonový wannabe twinpeaks paskvil nemá skutečně co nabídnout. Strašně by mě zajímalo jaký byl celý Riverdale ve starých původních komiksech.. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Svět potřebuje svůj Riverdale. Jeho zápletky na úrovni rodokapsovýho románu. Jeho herce jak vystřižený z Instagramu. Jeho soundtrack, co vám pravidelně doporučí novou indie kapelu. Jeho návykový tempo. Svět prostě potřebuje svůj Riverdale. Vy možná ne. Pokud je vám přes dvacet, a v noci už se vám nezdá o tom, jak brousíte svou mladou učitelku příroďáku. ()

andio 

všechny recenze uživatele

Když Twin Peaks potká High School Musical.. Oproti Twin Peaks jsou ale postavy černobílé a jejich motivace buďto naprosto průhledné a lehce předvidatelné, nebo neexistující, mezi postavami také není žádná chemie a dialogy působí lacině a jsou jen těžko uvěřitelné. Navíc je většina postav absolutně neoriginální klišé (např. nejlepší gay kámoš dívky zamilované do namakaného zpěváka, která se snaží stát se roztleskávačkou ve školním týmu, kde všemu velí namyšlená fiflena..) až je mi z toho špatně. Je možné, že se to v dalších epizodách zlepší, ale na to nemám trpělivost. 4/10 ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Komiksově stylizovaná teen variace na True Detectiva, Twin Peaks a spoustu dalších dospěláckých kultů, která se sice často topí v klišé a předvídatelných zvratech (za první dvě sezóny nastal jenom jeden twist, který jsem skutečně nečekal), naštěstí si ale ze sebe umí dělat srandu. Nekonečná série cliffhangerů, přesný cast a fajn postavy (Cheryl & Alice LOVE), a fakt, že se tu dá shipovat takřka každý s každým, z Riverdale dělají stoprocentně koukatelnou a často zábavnou guilty pleasure. Akorát ten Archie je totálně na zabití. Prozatimně 70% ()

Galerie (1 424)

Zajímavosti (53)

  • Zmínka o Archieho komiksech se objevila i v seriálu Přátelé (od r. 1994), konkrétně v epizodě Jak to mohlo být 1. část (2000). Chandler (Matthew Perry) si z Joeyho (Matt LeBlanc) udělá srandu a napíše o něm příběh do Archieho komiksu, načež dostane zaplaceno. Joey reaguje slovy: „Děláš si srandu? Zbožňuju Archieho a celou tu jeho bandu! (Kacitr)

Související novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (více)

Zemřel herec Luke Perry

Zemřel herec Luke Perry

04.03.2019

Jen pár dní po prodělání těžké mozkové mrtvice, hvězda Beverly Hills 90210 a seriálu Riverdale, herec Luke Perry, zemřel. Bylo mu teprve 52 let. Oznámil to hercův mluvčí, který potvrdil, že s Perrym… (více)

Reklama

Reklama