Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už to vypadá, že oba starší pánové, kteří řízením osudu sdílejí v idylické vesničce společnou střechu nad hlavou, si na sebe zvykli a mohou vedle sebe docela dobře existovat. Ale všeho do času. Tentokrát je to žena, která vnese rozruch a téměř rozvrat do poklidného staromládeneckého soužití. Je to pohledná sousedka v nejlepším věku, plná života, kterou uvidíte v podání Jiřiny Bohdalové. Není divu, že rozjitří city obou mužů a probudí v nich touhy už napůl zapomenuté... (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (15)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já bejt císař tak nepiju nic jinýho!" Evžen a Bohouš sa posekajú pre ženskú, nadmerne utrácajú v konzume za nekaždodenné delikatesy (žampánský a želé), zabránia národohospodárskej škode v hydinárni pod správou rómskej menšiny a ukážu potomstvu, že ešte nepatria do starého železa. Asi najvtipnejšia scéna je chystanie sa na randevú. Štyri prošlý sušenky. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Plivanec rozhořčeného Jiřího Sováka směrem k Josefu Kemrovi mě pokaždé dokonale rozesměje :D Tahle dvojka je fakt bezvadně obsazená, navíc zahraná takovým způsobem, že nelze najít slabší scénku. Bomba! ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jde o nápadníky, nemá rozvedená žena v Třešňové zrovna moc bohatý výběr, a tak s radostí přivítá i zájem dvou postarších pánů, z nichž jeden v baráku všechno opraví a druhý si s elegancí pražského šviháka s rádiovkou dokáže vždy a všude zjednat pořádek. Zato oba pánové přistupují k této příležitosti s plným nasazením. Zato pražská rodina se nestačí divit, jak děda pookřál a jak umí žít. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (12)

  • Když se Bohumil Císař (Josef Kemr) připravuje doma na cestu k paní Fuchsové (Jiřina Bohdalová), můžeme si všimnout, že má na stole krabičky od sušenek, které si před chvílí koupil v krámě. V krámě si ale koupil troje, na stole vidíme pouze dvoje. (SONY_)
  • Přestože už se mléko prodávalo v době natáčení seriálu v lahvích a v igelitových pytlících, byla stále místa, kde bylo možné jej koupit rozlévané, do přinesené bandasky. Je to i případ vesnického konzumu v Třešňové, kde stojí před místním konzumem typické hliníkové konve, ve kterých se mléko přepravovalo. (sator)

Reklama

Reklama