Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Film nabitý hláškami a parodií na všechny možné snímky...Jo, kouknout se na to dá a pro pobavení je to dobré... (ale jen poprvé) Možná jste přehlédli: - Poté co si kluci koupí toho starého "žigula", tak jeden z nich otevře dveře, které mají z boku modrou barvu. Celé auto je ale zelené!! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější stupidní komedie, jakou jsem doposud viděl. Příšerná stylizace, neskutečně debilní navozování situací, nevtipné parodické momenty, dokola omílaná stereotypní vulgarita, příšerní herci. Dialogy snad zimprovizovali na místě chovanci psychiatrické léčebny. Pokud někdo natáčel Brak mizerně úmyslně, měl ho opatřit alespoň nějakým kouzlem sledovatelnosti, jelikož je i přes nebetyčnou hromadu kreténismu až absurdně nudný. Utrpení. 0/10 ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Výrazně nekonzistentní filmový počin s původně plánovaným dobrým záměrem. Tři hlavní představitelé a Viktořík - skvěle ujeté herecké výkony s dobrými hláškami na rtech - Štěpánová,Korn, poslíček a všichni další - vrchol trapnosti jak herecké tak scénáristické. Dohromady tvoří film slepenec nicneříkajících a často až velice nelogických scének, které drží pohromadě pouze kvůli určité odvázanosti již zmíněné herecké čtveřice. Stejně tak, první polovina filmu je o kvalitativní stupínek výše, než druhá (teda, až na toho poslíčka...). Mohla to být zatraceně cool podívaná, ale to by si musel Spěváček nechat pomoct jak se scénářem tak s režií, protože jestli měl při natáčení pocit, že to bude fungovat, tak musí být blázen. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhulený snímek, kde byli vyhulený snad i tvůrci. Námět není špatný, ale to zpracování je do nebe volající. Herecké výkony pod psa, k tomu nějaké to přehrávání, táhnoucí se děj a šílená nudnost nad nelogičnostmi všeho, co se tu objeví. Snímek, který kdyby nevznikl, nic by se nestalo. Vynaložené rozpočtové peníze mohli být využity k daleko lepšímu bijáku. Tohle se prostě nepovedlo. Tak křečovitý český film tu dlouho nebyl. ()

S_M_Lomoz 

všechny recenze uživatele

Abych zahájil stylově citátem: Achich, achich, to jsem si dal, co v tom dortu bylo, že po něm mám takové ukrutánské bolení! Ano, ten film je opravdu jiný než všechny české filmy před ním. To samo o sobě ještě vlastně neznamená nic. Nicméně jakékoliv kladné stránky, které má, jsou bohužel ryze formálního rázu. Tím myslím kameru, použití hudebních citací, některé herecké výkony (Nosálek! - čas ale ukáže, jestli je to kvalitou představitelů nebo jejich vhodností pro danou šarži). Na druhou stranu Paula Wild, Michal Viktořík, Jiří Korn...ufff... Co se týče obsahu, je už to podstatně horší. Film, který se baví citováním a vykrádáním - proč ne, možná. Ale když taková věc jako vršení citací na sebe jen tak bez ladu a skladu je vším, co v tom filmu je, je to zkurveně málo... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama