Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Já vím je to nadhodnocené - ten film je plný skvělých a hlavně vtipných scén, ale tak nějak to nedrží pohromadě. Ale tento film je blízký mému srdci už jen tím, že vznikal na akedemické půdě a jedná se docela dobrou parodii (nebo spíš inspiraci v jiných filmech), která mi v tomto případě nevadí. Nesmíte se na to dívat jako na nějaký vážný pokus o filmové umění, ale spíš jako na povedenou taškařici vznikající v mamterském prostředí. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Studentská tarantinovská hříčka pro vlastní pobavení, která poctivě plní, co slibuje ve svém názvu aneb Pane, proč jste zabil mého koně? 1) První hodinu jsem se docela bavil, pak už tedy ne. Bavily mě osobitě (česky) pojaté odkazy (pro někoho vykrádačky) na konkurenční hlášky. 2) Nevyrovnaným hereckým výkonům kraloval Jan Plouhar (Petr), snad jediný herec mezi spíše typově než podle kvality vybranými performery. 3) Další velký plus vidím ve skvělém soundtracku, který zvláště v první polovině filmu opravdu chvilkami vytvářel jakýsi dadaistický mezisvět. 4) Ptáte se po smyslu? Má - li film nějaký smysl, pak je jím sebeprezentace režiséra, další plán nehledejme. Film je bez děje, s nejasným začátkem a neexistujícím koncem, natočený bez peněz a hlavně bez řemeslných zkušeností. 5) Takže by to byly dvě hvězdičky. Jednu však jako obvykle přidám za pěkné kluky. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmi to nejstrašnější a nejtrapnější, co se v luzích a hájích českého herectví pohybuje, zalij to trapnými hláškami, kecama o hulení, hulením, mrtvou kurvou, posyp Kornem a Viktoříkem, kteří hrají, jako když prdí, zamíchej, zatřepej, a máš...brak. Vlastně BRAK. Strašlivej! Kdyby tam alespoň ty prima hvězdičky nesraly ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Haluz jako prase. Místy až moc velká, ale to asi tvůrci předpokládali, že většina diváku nepochopí. Jsou ale jisté magické věcičky, které umožní tenhle film pochopit... A když sem ho seldoval já tak sem ho hltal od začátku do konce. K dokonalosti chybělo jen upravit pár hlášek a vyplnit a zkrátit nějaké zdlouhavé momenty... ()

kujon odpad!

všechny recenze uživatele

Šunt, hnus, prostě dílo zralý tak akorát na to ho spláchnout do hajzlu. Nesmyslná splácanina rádoby vtipnejch hlášek, herecký výkona alá Chuck Norris, dialogy ...... Né, nebudu se rozčilovat :) Tu hodinku a půl, co jsem u toho paskvilu strávil, jsem měl radši věnovat něčemu hodnotnějšímu, kupříkladu jít na autogramiádu Uwe Bolla, i tam bych se bavil víc... fuj ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama