Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

venca163 

všechny recenze uživatele

Zase mi nějak neštimuje, jak se tady do toho všichni opřeli. Takže. Je to v prní řadě komedie a parodie. Takže odsuzovat to stylem "tohle snad nemohl nikdo myslet vážně" není na místě, nebylo to myšleno vážně. Je tam spoustu nápadů, který jsou i samy o sobě dobrý, i když někdy trochu vytržený z kontextu. Smál jsem se už při představování hlavních tří postav, hlavně Karla a poslíček mi nepřišel tak nebetyčně příšernej. Kdykoliv byl na scéně Iggy, tak to stálo za to. Naopak mě docela sraly a nudily scény s Kornem, kromě tý s koberečkem od auta (protože tam byl Iggy, jak jinak). A když by mě to dneska asi tolik nevzalo, nebudu si tím kazit zážitek z doby, kdy mi bylo patnáct, a s ledovým klidem a na truc nosoohrnovačům tomu klidně dám 4 hvězdy. (70%) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Já vím je to nadhodnocené - ten film je plný skvělých a hlavně vtipných scén, ale tak nějak to nedrží pohromadě. Ale tento film je blízký mému srdci už jen tím, že vznikal na akedemické půdě a jedná se docela dobrou parodii (nebo spíš inspiraci v jiných filmech), která mi v tomto případě nevadí. Nesmíte se na to dívat jako na nějaký vážný pokus o filmové umění, ale spíš jako na povedenou taškařici vznikající v mamterském prostředí. ()

Reklama

ganz 

všechny recenze uživatele

v tomto komentáři nechci používat vulgarismy, bohužel u tohoto "filmu" je to pro mě velmi složité. Tématiku marihuany u těchto béčkových komedií mám rád a filmy jako How High mi vůbec nevadí. Jednoduše v klidu vypnete mozek a sledujete jednoduchou podívanou plnou více či méně kvalitních scén. Bohužel brak mě urazil už scénou odkazující na Pulp Fiction, která byla zahraná absolutně amatérsky a milovníky tohoto filmu spíš odradila( asi jako většina scén). Scénář mi přišel psaný ne pod účinky marihuany, ale nejméně toulenu, nebo něčeho ještě mnohem horšího. Vtipy typu "Hele Kaktus!" "No jo." mě vážně moc neoslovily. 1 hvězdička za kameru, místy dobrý soundtrack a nahou Paulu Wild. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nadávejte mi, jak chcete, ale mně se Brak líbil. Nehraje si to na nic víc, má to poměrně zdařilé scénky, ve kterých film odkazuje ke známějším snímkům (Pulp Fiction, Star Wars) scény plné absurdního a místy i černého humoru a Paulu Wild, která hraje… samu sebe! Brak se ale ani v jedné sekundě nebere vážně (musím to tu podruhé napsat, protože někteří to holt nepochopili) a myslím, že speciálně tohle je film, který si napodruhé užijete mnohem víc, protože už alespoň tušíte, na jakou šílenost se máte připravit. A ten pěkně vypointovaný konec… ;-) 80 %. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmi to nejstrašnější a nejtrapnější, co se v luzích a hájích českého herectví pohybuje, zalij to trapnými hláškami, kecama o hulení, hulením, mrtvou kurvou, posyp Kornem a Viktoříkem, kteří hrají, jako když prdí, zamíchej, zatřepej, a máš...brak. Vlastně BRAK. Strašlivej! Kdyby tam alespoň ty prima hvězdičky nesraly ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)

Reklama

Reklama