Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (208)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá zápletka by vystačila zhruba na 10 minut tady je, ale roztažená na 103 minut. Už první díl nebyl žádné terno a tady je to samé. O hereckých výkonech se ani nevyjadřuji záporák by si z fleku mohl zahrát v Ulici takový trapák by tam pasoval a ostatní na tom nejsou o nic lépe například holka co nenávidí muže, protože se s ní rozešel kluk (Really?) nebo kluk co si hraje na jakéhosi pseudorapera nebo co to mělo být . O logice , scénáři a humoru se ani nevyjadřuji (jakýkoliv díl Scary Movie je vtipnější než tady tohle ) navíc útěk z vězení nápadně připomíná útěk z vězení z filmu Já Padouch 3. a hudební čísla z vězení zase film Mupeti . 40 procent ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Né že by se mi jednička nelíbila, ale upřímně mi tak trochu vyšuměla z hlavy a nezanechala ve mně nějaký silnější dojem. Asi proto jsem od dvojky moc nečekal, ale musím říct, že to bylo nakonec velmi milé překvapení. Vizuálně opět bomba. Krásné a originální zpracování (např. leporelo, závěrečný taneček ve věznici). Spoustu režijní nápaditosti. Navíc příběh fungoval mnohem více než v prvním díle a líbilo se mi i větší množství vtipných až parodujících scén. Opravdu naprosto skvěle vyvážený rodinný film, který uspokojí jak děti, tak dospělé. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Paddington se vrací a znovu je to kvalitní zábava. Na Paddigtona jsem se těšil a jsem rád, že se film dost povedl. Film má v sobě tu správnou pohádkovou esenci naivity, dobrodružství, zábavy, hravosti, morálního poučení a dobroty srdce. Jo, napsaně to z ní divně, a mé cynické já se tomu také diví, ale je to to tak. Na Paddigtona se kouká velmi dobře, jelikož tvůrci v čele s režisérem krásně vystihli dané kouzlo Paddigtonových dobrodružstvích. Režisér Paul King odvádí velmi dobrou práci a u několika scén jsem si řekl, že se hodně inspiroval filmy Wese Andersona a to mě udělalo velkou radost. Radost mě udělalo i perfektní obsazení, které nezklamalo a to ať už jde o Sally Hawkins, Hugha Bonnevillea, nebo parádního Brendana Gleesona s perfektně přehrávajícím Hughem Grantem, jenž si svojí roli užívá jak to jen jde. Parádně funguje humor(prádelna, umývaní oken, vaření ve věznici) a i akční scény(honička, vlak, útěk). Paddigton 2 je krásná a hravá pohádka, která mě zahřála na srdci a vykouzlila upřímný úsměv. ()

consuela1 

všechny recenze uživatele

Advent dva roky za sebou přinesl mimořádné filmové zážitky- po loňském Andělu Páně2 přichází podruhé také peruánský medvídek. Tentokrát přináší návod jak zlomit srdce ostřílených kriminálníků (pomerančovou marmeládou), jak vytvořit prototyp hvězdy (obsadit Hugha Granta), jak udržet smích v kině (skvělým britským humorem suchým jako Pinot Gris), jak přinést nejkrásnější dárek tetě Lucy (milovat ji) a jak obdarovat, kromě tety, také diváky. Díky, Paddingtone, za báječný dárek! ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Sice tomu oproti minule chyběla má oblíbená australská MILFka, kteroužto navíc v roli hlavní padouchyně nahradil neoblíbený odporný modrooký slizoň, v sále potom naopak přebývalo mnoho oječených a do sedaček kopajících příslušníků cílové skupiny (jít na to do kina den před tím Štedrým byl opravdu blbej nápad), nicméně méďa byl opět stlašně loztomilý a vůbec to bylo vkusně zábavné cca jako minule (jasně, kvůli fakanstvu musely být přítomny i nějaké mírně pitomoučké medvědí gagy, ale s tím je holt třeba počítat), takže opět za pět a mé infantilní já mi snad dá zase na chvíli pokoj. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)
  • Podobne ako vo filme Paddington (2014) aj tu je na konci titulkov veta: Počas natáčania nebolo ublížené žiadnemu medveďovi. (megajalec)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2017 v Londýně. (Varan)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama