Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (208)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mne osobne sa to páčilo ešte o malý kúsok viac ako jednotka. Samozrejme, je dôležité aby divák k Paddingtonovi a celému jeho príbehu pristupoval s detskými očami. V tom prípade tá uletenosť kedy si medvedík normálne kráča po Londýne, dokonca ho odsúdia a pošlú do väzenia kde väzňom vyperie prádlo a urobí z neho ružové... to všetko vtedy dostane svoj zmysel a dokáže človeka pobaviť a hlavne príjemne naladiť. Nadpriemer. 75/100 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Druhý díl kupodivu drží kvalitu nastavenou jedničkou. Možná ubylo přímých parodických scén, ale režisér se zase vyřádil třeba s leporelem Londýna a vězením v růžových barvách. Hugh Grant je jako padouch zasazen do děje lépe než Nicole Kidman v jedničce (a jeho reklama na psí žrádlo nemá chybu). A závěrečná honička v parních vlacích už jen dokládá, v jak moc paralelním vesmíru se tahle taškařice odehrává. :) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý Paddington si udržel úroveň prvního dílu a byl jsem s ním vcelku spokojen, jen mi bylo líto, že se tvůrci zaměřili spíše na dětského diváka, což bylo hodně znatelné. I tak jsem se ale dokázal u filmu slušně pobavit, potěšil mě Brendan Gleeson, i pidirolička, ve které se ukázal Richard Ayoade, ale i přes svou spokojenost doufám, že se tvůrci nerozhodnou natočit i další pokračování, myslím, že by šla kvalita rapidně dolů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $40,891,591Tržby Celosvetovo $227,331,938Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,624,521Tržby za predaj DVD v USA $1,575,699║ Na pokračovanie to je stále dobrá rodinná zábava, aj keď z väzenskej cely )) Fórky dostanú. /70%/ ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Skoro to samé jako u prvního filmu - špiónská záplekta a medvěd, nad jehož schopností mluvit se nikdo nepozastaví. Ale to je asi tak vše, co tomu lze vytknout. Co má být vtipné vtipné je, všechno třeskutě odsýpá a na parádní herecký ansámbl je radost se dívat. Všemu vévodí vězeňské scény s Brendanem Gleesonem a jakákoliv scéna s Hughem Grantem. Vícero zkouknutí neurazí. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Podobne ako vo filme Paddington (2014) aj tu je na konci titulkov veta: Počas natáčania nebolo ublížené žiadnemu medveďovi. (megajalec)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama