Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (208)

P1tr 

všechny recenze uživatele

První Paddingtom byl nečekaným klenotem a darem z čistého nebe a díky bohu dvojka nepřestáva nadělovat a je ještě lepší a vyrovnanější, než předchůdce. Ke spokojenosti by stačil snad pouze samotný roztomilý a technicky výtečně zvládnutý diitální méďa, ovšem s tím se tvůrci nespokojí a servírují nám hezký příběh, který vedle roztomilosti spoléhá ve velkém hlavně na hravý humor, který spolehlivě rozesměje nejmenši i největší diváky. Právě hravost je klíčovou vlastností druhého Paddingtona, na kterém je vidět ohromné množství práce a rozmýšlení nad každou scénou, což má za následek neskutečně vyladěný a vyrovnaný zážitek, který exceluje nejenom v rámci svého žánru, ale napříč všemi filmy. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Britská pohodička, která na rozdíl od jedničky nepůsobí tak křečovitě a nehorázně baví parodováním různých žánrových schémat, z nichž nejlepší je určitě útěk z vězení s dokonalým Brendanem Gleesonem a závěrečná vlaková honička, která má spád i vynalézavost. Mohlo to být sice ještě mnohem více vtipné a odvázanější, ale Matthew Vaughn je na ostrovech zkrátka jen jeden. I tak ale režisérsky a herecky suverénní pokračování... ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Originálna môže byť len jednotka, takže v tom druhý diel nemôže konkurovať. Namiesto prekvapivých momentov už prichádza len bežná dobrodružno-kriminálna zápletka, a keby namiesto medveďa bola akákoľvek ľudská postava, vyšlo by to na rovnako. Naviac trochu nudili odbočky k väzenskej gastronómii, príhody nešikovného Pata bez Mata, akurát vlaková akcia ma potešila, hlavne keď obsiahla všetky diely Mission Impossible naraz. –––– Asi budeš muset začít zespodu řebříčku, a postupně se vypracovat. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála pokračování, které se nejen, že zvládá vyrovnat svému předchůdci, ono ho i v mnoha ohledech překonává. Druhé dobrodružství s chlupatým sympaťákem z Peru je neskutečně pozitivní dávka optimismu a dobré nálady do žil, která zvláště v předvánočním čase dělá divy. Skvělé obsazení a sebejistější zpracování jsou tu jako příjemný bonus. Tohle si zkrátka užije celá rodina. [85%] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ze všech rodinných filmů s pohádkovými motivy, co jsem viděl snad za dlouhá léta, je Paddington 2 zaručeně tím nejlepším zástupcem a ohromně mě těší, že boří mýtus ohledně toho, jak sequel musí automaticky zostudit původní snímek. Tady jde dvojka o dost stupínků nad jedničku, scény z vězení mi svou humorností připomněly Já, padouch 3 a příhody mimoňů ze stejného prostředí. Záporák opět dost plochý, o tom ale naštěstí tenhle kousek skoro vůbec není. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Keď Paddington vyrába vo väzení marmeládu, kuchár Knuckles číta noviny, v ktorých je príbeh o Spider Murphym. Článok odkazuje na pieseň Elvisa Presleyho "Jailhouse Rock", ktorý sa tiež odohrával vo väzení. Samotný nadpis článku je: "Warden throws party in county jail," čo je úvodom spomínanej piesni. (megajalec)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama