Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tahle komedie mne velmi pobavila. Dost jsem se u ní nasmál. Nebudu teď vůbec řešit nesmyslnost scénáře, protože to by šly hvězdičky dolů, ale zaměřím se na samotný děj, na úžasné dialogy a na úžasné herecké výkony. Rob Schneider prostě exceloval, jinak se to říct nedá. A jak už jsem řekl, nasmál jsem se opravdu dostatečně, a smál jsem se velmi často. Prostě dávám tři hvězdičky za to, že komedie splnila svůj účel, pobavila mne, zaujala mne a líbila se mi. To jsou tři základní atributy, které u mne byly plně uspokojeny. Jediná vada je nesmyslnost scénáře, proto dávám tři hvězdičky, přece jen toto není v současném světě reálné... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Budu už konečně muset sama sobě přiznat, že mám z naprosto neznámých důvodů slabost pro Roba Schneidera. No, jsou i horší prohřešky než tenhle, který mě přiměl podívat se na více než hodinu a půl dlouhý příběh o výměně těl (fakt, originální nápad,že?).____ Profláknutý děj by nevadil tolik, jako to, že ženskou duši v mužském těle demonstroval hrdina převážně pitvořením, chichotáním a přehráváním. Občas se tu vyskytne nějaký mírně nechutný vtípek, občas je to vtipné doopravdy (zřídka) a nakonec si všichni uvědomí důležitost přátel a rodiny. Dvě hvězdy jsou maximum i s přihlédnutím k mému postižení, které zmiňuji výše. /18. 12. 12./ ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Absolutně typická teenagersko-buranská komedie počátku 21. století, o které máte jasno, hned jak se objeví přiblblé obličeje Adama Sandlera a Roba Schneidera. Každý z nich už vyprodukoval kupu odpadových filmů a jejich zdvojená účast vzbuzuje až apokalyptické představy. Naštěstí to až tak extrémní nebylo, protože se k mému velkému překvapení vyskytlo několik scének, kdy jsem se pousmál. K příběhu není potřeba co dodávat, stačí si přečíst obsah a v podstatě víte, co se bude dít. Pokud tenhle žánr můžete, jistě se pobavíte, pokud máte stejný vztah jako já, vyhněte se obloukem. Když to budou jako mně pouštět v autobuse, nasaďte na uši pořádná sluchátka a radši zavřete oči, kdyby tam jako v našem případě šikovný autobusák pustil k českému dabingu i titulky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ano, zní to šíleně, a ono to šílené je, ale s Robem Schneiderem ani nic jiného spojovat nelze. A upřímně kolikrát rád vypnu mozek a pobavím se. A on (ač samozřejmě místy) pobavil. Nejatraktivnější děvče na škole se totiž jednoho rána probudí v těle třicetiletého nablblého chlapa, což se podepíše na řadě jejích plánů (soutěž roztleskávaček, vztah s klukem, blížící se ples). Holt se starobylými náušnicemi není radno si zahrávat a když si každý nasadí jednu… Komedií o tom, jak si žena a muž vymění role/těla, bylo už hodně. Další tak v pohodě snesu, jen škoda, že osudy studentky tvůrci ignorují (tehdy ji hrála takřka neznámá Rachel McAdams) a soustředí se jen na zlodějíčka Schneidera. ()

joker2 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipná komedie o ženě v mužském tělě. Bolestivý pád ze schodů na stadioně mě moc nepobavil (nerad se dívám na cizí utrpení a vůbec mi to nepříjde vtipné), ale Rob Schneider se pitvoří dobře. Občas přijdou i zajímavé hlášky a člověk se neubrání uchechtnutí. V řadě věcí souhlasím s recenzí Dudka. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)

Reklama

Reklama