Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Rufete 

všechny recenze uživatele

Aby někdo z mužských herců dokázal hrát hodinu a půl v ženském oblečení a se vším tím okolo, tak jako to předvedl Rob Schneider, musel by si vzít nějakou hodně povzbuzující látku. Dokázal na první pohled nemožné a naprosto přesvědčivě a jistě se vžil do role ženy. Co slovo, to perla. Za toto ho uznávám jako skvělého baviče, komika a hlavně herce. Co se týče hereček, tak Anna Faris (stejně jako v dalších a dalších filmech) naprosto zapadla do role střelené blondýny, která se mužům tak líbí. Je příjemné sledovat, jak je v téměř každém filmu svá a dává do role svou vlastní osobitost. Rachel McAdams ukázala, že umí zahrát cokoliv. Byl to její první velký film a jsem rád, že ho zahrála tak skvěle, jinak by možná nedostala role do filmů, které tak miluji (Zápisník jedné lásky, Nesvatbovi, Zakletý v čase, Navždy spolu,...). Takže s tímto filmem je má maximální spokojenost na místě, občas člověk potřebuje přinést do života něco naprosto šíleného a bláznivého, pak vidí svět zase jinak. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Mno, proč ne, nezdálo se mi to až tak nudné, jak naznačuje zdejší hodnocení. Na druhou stranu je pravda, že Schneider se celkem rychle přejí, takže je asi třeba nesledovat jeho filmy moc často. Každopádně tahle varianta výměny těl rozhodně nedosahuje kvalit takových snímků, jako třeba Mezi námi děvčaty nebo ještě lépe Já jsem ty a ty jsi já - v obou zmíněných filmech to totiž táhnou oba vyměnění, zatímco tady si musí Schneider drtivou většinu času vystačit sám. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli mladé Rachel McAdams, v bláhové naději že ona a Rob Schneider dostanou zhruba půl na půl prostoru. Ale bohužel, většinu času se kamera věnuje opičímu herectví druhého jmenovaného. Nemám jí to za zlé, rozmazlená puberťačka v těle čtyřicetiletého chlapa nabízí mnohem větší potenciál pro scény fekálního humoru, než naopak. Velká vada na kráse je, že ani takhle film není moc vtipný. A když už, tak kvůli reakcím ostatních postav. Alespoň Anna Faris znovu předvedla, jak moc jí to v komediích sluší, a zasloužila se o třetí hvězdičku. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Vkus-nevkus, zaliat cholerou. Nielen principialne pobavilo, ale kedze nemam problem s absurd humorom, trpanostami a uletmi, s tymto Hot chickom suhlasim. Nezalezi na aktoroch, lebo len odvadzaju svoje zamestnanie a dovolim si povedat ze su vtipní, bez toho aby tlacili. U mna v poho trojhubka, ide o pocity, a tie sa dostavili. Uvolnenost, zahriatie a krce v kutikoch. Nie na silu, ale s chutou, a to sa poctia. Rob je znehodnocovany, a je mi to jedno, mna tuto rozosmial. A vseobecne, je to velmi dobre umiesene a nadpriemerne pozeratelne, bez uskrnu a pluvanca. Cista praca. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +herci, příběh, vtipné hlášky, příjemná hudba -jediné co jsem si představoval jinak, tak to že se vymění duše hlavních představitelů, tedy že se změní povaha a nikoliv, že se prohodí jejich těla, myslím si že by to přineslo spoustu jiných zajímavých scén/// Žába k zulíbání je určitě nejlepší Schneiderovka, většinou se totiž u něj jedná o průměrné kousky. Tenhle mě však už napoprvé překvapil svojí kvalitou, kterou vybočuje z řady. A přiznám se, napodruhé jsem se smál a bavil stejně dobře. Prostě pro tenhle mix fantasy zápletky, super herců a bezvadného scénáře i réžie mám slabost. Různým hláškám a scénkám jsem se smál přirozeně a dobře se u nich bavil. Hlavní trojlístek herců potěší, ze všeho nejvíc moje oblíbená Anna Faris, ale i ostatní herci jako Adam Sandler, Eric Chritian Olsen, Matthew Lawrence jsou velice fain. A to raději nebudu zmiňovat rodiče, brášku, kamarádky...prostě všichni jsou fain a vytvářejí nádherné vtipné scény. Takže i když je to tzv. buranská komedie, mě se velice líbila, parádně jsem se u ni pobavil a celkově patří k mým nejoblíbenějším, rád se na ni časem podívám i potřetí/// Celkem 88%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama