Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš nějakou tuctovou americkou sračku pro teenagery, ale nakonec se mi tato komedie i docela líbila. Samozřejmě že hlavně díky skvělému výkonu mé oblíbenkyně Jamie Lee Curtis, ale ani Lindsay Lohan nebyla překvapivě vůbec špatná. Obě dámy to pro „proměně“ těl pořádně rozbalily a já se opravdu královsky bavil. Bylo to však dáno i celkem dobře napsanými postavami, nechybělo několik opravdu dobrých hlášek a slušná porce humorných situací. Nicméně se svým fotříkem bych určitě měnit nechtěl… ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdravá nenávist mezi dospívající dcerou a její konzervativní matkou je v dnešní době docela běžná věc. No, a tak dlouho si lezly krkem, až jejich hádky vyslyšela stará Číňanka, a světe div se, ráno měly vyměněná těla. A zároveň i úlohy. Staromódní matka se tak musí postarat o dceřiny školní resty se zasedlým profesorem a o jednoho sympatického mladíka; dcerunka-rebelka zase o matčiny pacienty a mírně rozladěného snoubence. A povedená komedie je na světě!! 95 minut uteče jako voda, člověk ani nemá čas se nudit. Navíc když na plátně dominují Jamie Lee Curtis a o generaci mladší Lindsay Lohan, kterou si toho času všichni spojovali především s roztomilými dvojčátky z rodinného snímku Past na rodiče. Jenže ona dospěla, fyzicky dozrála a herecky se máme na co těšit. Trošku morální, místy neobratné, přesto jedna z nejlepších rodinných komedií (z americké provenience) uplynulých let!! ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

Širší velice pozitivní přijetí této komedie je vcelku logické, Freaky Friday je svižný, příjemný a k tomu má sympatické herecké obsazení. Já takovéto nadšení ale nesdílím jako většina. Scénář trpí mnohými trapně naroubovanými, nehodícími neduhy a vlastně celá kostra je vedena podle typických amerických šablon. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodiče pozor! Vstup zakázán! Tento nápis plně odpovídá pocitům pubertální dívky, která je všechno, jen ne hodnou a poslušnou dcerou. Plně zapadá do šílené rodiny J.L.Curtis, která se však díky výměně těl a rolí stává ještě šílenější (nejen rodina!)...... Konečně zase komedie, při které jsem se zasmál. A mnohokrát velmi, opravdu velmi nahlas. Hlavně J.L.Curtis je skvělá!!! Ty její ksichty, to se nedá popsat, to musíte vidět! Nesmím zapomenout ani na výtečnej soundtrack. Neváhejte a jděte do toho! A když nevěsta uteče s květinářem, jde fakt asi celá svatba do kytek. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Rozpustilá komedie, která je výhradně o hlavním hereckém tandemu a jejich společných scénách plných vtipných momentů i zřejmých improvizací. Predevším Jamie Lee Curtis ostatní vyloženě válcuje a její výkon bych se nebál nazvat legendární. Hodnotit jakýsi příběh moc nemá smysl - je zde přesně to, co je potřeba, aby nebyla nouze o třeskuté momenty a vtipné gagy. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 110,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 160,8 mil. (NIRO)
  • Lindsay Lohan (Anna) hrála v několika filmech, které zahrnují nějaký druh „výměny“. V tomto filmu si její postava vymění tělo se svou matkou (Jamie Lee Curtis). Ve filmu Jen trošku štěstí (2006) si její postava vyměňuje štěstí a bohatství s mužem. Ve filmu Past na rodiče (1998) hraje obě sestry-dvojčata, které si vymění život a předstírají, že jsou jedna druhou. (Katka189)
  • Fotky, které si můžete prohlédnout během úvodních titulků, patří skutečně Jamie Lee Curtis (Tess Coleman), ale je na nich se svou pravou dcerou, Annie Guest. (viperblade)

Reklama

Reklama