Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinná komedie vás chytne už od začátku...nic jí totiž nechybí, skvělý nápad vyměnit si duše mezi matkou a dcerou, které si nerozumí, hudba, která všechno spojuje, hlášky, které nezapomenete, prostředí školy a puberťáckých problémů je úžasně nenormální :) Další důvod, proč se dívat je ten, že tohle vás rozesměje, ale i dojme, prostě je to zábava pro všechny generace a všechny gurmány :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Heather Hach, Leslie Dixon .. Skvělé!! Až se divím, že to vyprodukoval Hollywood - jedna z nejlepších teenager/rodinných komedií za posledních pár let. Zábavný scénář a výborné obsazení, hlavně krásná Lindsay a Jamie. Mean Girl tomuto komediálnímu dílku nesahají ani po kolena. Dlouho jsem se tak nenasmál.. 91%. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie to je veskrze zábavná, ale mam dojem, že je tady trošku přeceňovaná, nenašel sem na tom nic tak extra zvláštního, co by jí oddělovalo tak razantním způsobem od ostatních podobných romantických komedií na daný téma výměny těl. Ale rozhodně sem se bavil a dvojice Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan je tady dobrá a kupodivu hodně zábavná, ale 4* jsou tak akorát ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodiče pozor! Vstup zakázán! Tento nápis plně odpovídá pocitům pubertální dívky, která je všechno, jen ne hodnou a poslušnou dcerou. Plně zapadá do šílené rodiny J.L.Curtis, která se však díky výměně těl a rolí stává ještě šílenější (nejen rodina!)...... Konečně zase komedie, při které jsem se zasmál. A mnohokrát velmi, opravdu velmi nahlas. Hlavně J.L.Curtis je skvělá!!! Ty její ksichty, to se nedá popsat, to musíte vidět! Nesmím zapomenout ani na výtečnej soundtrack. Neváhejte a jděte do toho! A když nevěsta uteče s květinářem, jde fakt asi celá svatba do kytek. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Když Anna (Lindsay Lohan) přijde ze školy a začne Harryho (Ryan Malgarini) honit po domě za to, že jí tloukl do kytary, má tričko oblečené obráceně, ale když sejde do garáže na zkoušku s kapelou, má ho zase normálně. (Aknah)

Reklama

Reklama