Reklama

Reklama

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (527)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ale jo, povedlo se. Ani minuta nudy, odsejpá to jedna báseň, svět i mytologii se podařilo načtrtnout velmi obstojně, a celkem to je prostě takový blboučký guilty pleasure. Jenom mě holt furt přepadá smutek, když si vzpomenu, že má za sebou tenhle člověk Drsný časy, Street Kings a Patrolu... a teď točí "tohle". ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco otřesného, když jsem uviděla ta modrá stvoření. Nicméně mě to hodně mile překvapilo. Musím uznat, že Willa nijak nevyhledávám, ale ani mi nevadí. Na tohle jsem se podívala jenom kvůli MGK, který má svou hudbu na konci filmu a musím říct, že se tam hodí skvěle. Celkově super akčňák, kde nechybí ani emoce. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Bizarní, zábavný žánrový hybrid, kterému se překvapivě daří udržet i špetku důstojnosti. Sociální otázky menšin, třídní společnost a rasizmus, řešené v první polovině, jsou decentně podané a Edgertonova postava orka je nejlepším ve filmu. Do toho v druhé polovině démoni, magická hůlka po které přahnou úplně všichni, a hrozba zotročení světa potenciálně příchozím temným vševládcem. Samozřejmě kung-fu, mučení a střílečky. Futuristické sci-fi, sociální drama a šílené fantasy, říznuté policejní buddy komedií. Ne že škoda že to Ayre udržel jenom v lehkém nadprůměru. Spíše zázrak. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že to zbtočne skombinovalo súčasný svet s mytologickým svetom a vzniklo z toho toto. "Bright" je strašne komplikovaný film a myslím si, že aj ľudia, ktorí aspoň z niečoho poznajú svety elfov a orkov z toho budú maximálne zmätení. To je teda aspoň môj názor, lebo ja som bol teda zmätený poriadne. Je to super koncept, no previazali to veľmi komplikovane a nezapadá to do ničoho, čo by chceli tvorcovia, aby to zapadalo. Možno to proste mali poňať o niečo jednoduchšie a mohlo to fungovať. Smith a Edgerton sú dobrá dvojka a fungujú spolu. A v tomto filme im to policajné partnerstvo verím. Noomi Rapace je okey, no myslím si, že sa preukázala oveľa schopnejšie v inej tohtoročnej Netflixovke - "What Happened To Monday". A odporúčal by som ju oproti tomuto filmu kedykoľvek. Vizuálne to nemá moc čo ponúknuť, príbehovo je to moc komplikované a ani postavy nie sú natoľko zaujímavé, aby človek povedal, že to stojí za viackrát než jedno videnie. Vezmite si koncept a spravte s ním niečo lepšie. Potenciál tam je. No realizácia je slabá na to, aby človek dokázal tento film doporučiť. Je to príliš komplikovane spracované a nemyslím si, že niekto z toho reálne aj niečo pochopí. Hodnotenie: C+ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Všetci frflú a frflú... no mne sa to celkom páčilo. Keby bol trochu zmysluplnejší a zaujímavejší príbeh tak by som išiel s hodnotením ešte vyššie. Takto to stačí len na príjemnú pukancovú zábavu, kde je stále všetko v pohybe, stále niekto pred niečím uteká, často niečo vybuchuje, je tu i more bojových scén a dokonca by sa tu našla i zázračná Potterovská palička... no skrátka aspoň nie je čas na nudu a čas zbehne ako voda. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (153)

Zajímavosti (12)

  • Na soundtracku sa podieľali známe osobnosti ako napríklad Rag'n'Bone Man, Machine Gun Kelly, Bebe Rexha, Logic či hudobné kapely Bastille a X Ambassadors. (Astonko)

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama