Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (393)

Ant 

všechny recenze uživatele

Výborná Sorkinova prvotina s už neodmyslitelně brilantně ukecaným scénářem. Chastain celý film táhne s lehkostí jí vlastní. Nevím, jestli Sorkin zatím našel svůj vlastní režijní styl, ale film baví, napíná, dojímá celé dvě hodiny na 100%, což je vizitka, s kterou se může pochlubit ne každý ostřílený tvůrce. Strukturou mi to docela připomínalo The Big Short, akorát tady Wall Street nahradí pokerová logistika. Bohužel, jelikož jsem v tomhle úplný analfabet, mohli by klidně mluvit latinsky a rozuměla bych tomu asi stejně. Každopádně je to vynikající filmový požitek, jehož poselství si sebou ponesu ještě dlouho a právě proto si to těch pět hvězd zaslouží. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Bezesporu zajímavé téma. Holka je vychcaná jako mraky, nevěřím absolutně vůbec, že s mafiánama netáhla, verdikt soudu je mi toho důkazem. Tahle Molly má hooodně dlouhé prstíčky, pohybovala se roky mezi vlivnými, to by pochopil i blbec... Jessica vypadá jako coura od cesty, ale hrála dobře. Co mi nesedlo, bylo psychologické rozpitvávání jejích běsů z dětství, tahle linka tam být neměla, ale po Jobsovi, kterým mě Sorkin doslova vytočil, dávám za 4. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain je královna rolí silných nezávislých žen, na kterých stojí celý film (kdo neviděl Miss Sloane, měl by napravit) a Aaron Sorkin je králem slov, to už všichni víme, ale neznamená to, že jeho přístup musí sedět všem. Ve filmu se 140 minut na diváka nepřetržitě valí jeden dialog a monolog za druhým a není zde žádný prostor nechat diváka oddechnout. Věřím, že pro někoho to může být až vysilující, pokud diváka film nezaujme během prvních 15 minut, zcela se ztratí a nevěřím, že se do filmu může zpátky dostat. Mě film vtáhl od první minuty, Aaron je výborný vypravěč. A pak samozřejmě je tady ten faktor, že jsem žena a příběh Molly Bloom je velmi zajímavý a inspirující, snad každá žena si během filmu musí říct, že by chtěla mít alespoň trochu takové síly, jakou měla (má) Molly. Zároveň jsem nečekala, že závěr filmu může zapůsobit i po emocionální rovině. Velmi silné 4* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby som si mal vybrať medzi "Olympijským farárom, alebo Sedmou", vyberiem si "Žolíka". Karty nehrám, nie je to nič pre mňa, a tak nemôžem inak, ako dať kamarátovi z mokrej štvrte, "misterz-ovi" za pravdu. Skutočne je to tak! Málo záživné .. Ale tak, moja chyba. Nemal som sa púšťať do niečoho, do čoho mi "nič". ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pojednáva o ženskej, ktorá na svoj nelegálny biznis nalákala hviezdy ako DiCaprio, či Maguire, avšak tí, ktorí sa tešia na nejaké super pokerové partičky, budú sklamaní. Je tu toho pramálo. Preto, hoci ma Molly a jej hra celkom zaujala a dej sa nevliekol, nemôžem hodnotiť vyššie. Chýbala tu tá typicky hráčska akcia. Jessica Chastain ma ale posledné roky veľmi pekne prekvapuje, nielenže vyzerá resp. ju zamaskujú stále lepšie, ale vyberá si aj dobré roly, ktoré jej sedia. Film veľmi potiahla. A nesklamal dokonca ani Kostner. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Molly Bloom, ktorá má zákaz vstupu do Kanady pre obvinenia z federálneho zločinu, získala 48-hodinový preukaz na návštevu tejto krajiny v deň premiéry filmu na TIFF. (zajo91)
  • Pro dosažení maximální věrohodnosti hráli pokerové hráče skuteční profesionálové. (Mirokukii)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama