Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jak poznáte, že je záporák zlej? Má oční stíny! Jestli je John Wick synonymem pro kvalitní moderní akční béčko, dal by se Plán útěku 2 ve všech ohledech označit jako anti John Wick. Nejlépe bychom mohli tento smutný pokus o film přirovnat k Expendables 3… kdyby v nich nebyly žádné hvězdy, téměř žádná akce a jejich rozpočet byste zkrátili (minimálně) na pětinu. Nuda, nuda, nuda. Více v mojí remcenzi. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. A dosť veľké. Vlastne sa divím, že niečo takéto išlo aj do kín, pretože je to čisté video béčko. Ale to by až tak nevadilo ako to, že celá kampaň nám sľubovala Slya a Bautistu. Escape Plan 2 síce neobsahuje takmer žiadne šokujúce prevratné scény a dostane vás len tým, že namiesto hrdinov na plagáte (kvôli ktorým to pozeráte), zistíte, že oni tam vlastne ani nehrajú. Teda hrajú, ale iba vedľajšie úlohy a hlavnú úlohu hraje nesympatický Číňan s jedným výrazom a postojom, ktorého meno si prečítajte radšej sami: 黄晓明. Čo sa týka samotného filmu, tak by to nemuselo byť zlé, keby sa hlavne úlohy vymenili trošku a poupravil sa príbeh, ale dobre, dalo sa to pozrieť aj tak, až na to, že 黄晓明 nemá vôbec takú charizmu ako Stallone a nevie skratka utiahnuť film. Trochu zaujme väzenie, ktoré je zaujímavé, ale to je tak všetko. Celý film trpí na nudnom hercovi, akciách, ktoré sú zlé natočené, pretože neviete kto kope koho, dialogy niekedy tiež stoja za figu, chybajú lepšie hlášky a hrdinom v celách pomáha scenárista, tak ako potrebuje a vždy im všetko záhadne potom vychádza. Netvrdím, že toto nebolo už v prvom filme, ale tam to nebolo také okate. Taktiež aj zaporák bol slabý, nudný a nevýrazný a koniec rýchlo odbyty a nasilu tlačí na pokračovanie. Skratka film, ktorý nepatrí do kín. Bavila ma len polka. 45% - 2* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenapíšu nic co se tu už neobjevilo, ale ona většina těch komentářů tady celkem sedí. Zbytečný horkou jehlou spíchnutý pokračování celkem obstojný jedničky která nebyla bez chyb, ale byla ok. Tohle neměl Sly zapotřebí svou (ne)účastí se tu degraduje na úroveň sádelníka, Bautista je tu pak úplně k hovnu. Hlavní rádoby hrdina je ťamanská nula bez charizma i záporák je ubohej trapáček. Když k tomu přidáme i fakt, že příběh nemá ani hlavu ani patu, tak to nezachrání ani skutečnost, že akční scény nebyly úplně nejhorší, ale když máte zbytek filmu v píči, tak je to chabá útěcha. A ten kdo to nacpal do našich kin, ať se nechá vyšetřit.20% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Plán jak debil. Chaoticky nasnímaná, idiotsky sestříhaná, lacině otrikovaná úniková hra, která nedává smysl v žádném existujícím ohledu. Logiku znásilňuje jak celý film, tak i postavy v rámci vlastních pravidel. Supervěznice je ve finále snadno nahackovatelná - přestože za ní stojí člověk, který hlavní hrdiny a jejich schopnosti dobře zná. Pro padouchy je nerozlousknutelným problémem, že nedokáží zjistit, který ze tří hackerů je mastermind, ačkoliv je to trápit nemusí (protože mají v rukách všechny tři). Hlavní hrdina - jeden z mistrů útěkářů - si až kdesi v pozdním průběhu uvědomí, že "musí jednat nepředvídatelně". Teda Ludvo, ty seš hlava! Všichni zúčastnění se celou dobu rozhodují a střetávají na základě situací, jejichž existence je buď kompletně nahodilá, nesmyslná nebo alespoň epicky stupidní. Do toho je ve hře populární technologické udělátko, které má umět ovládat všechno na světě (rovná se jaderné zbraně, kde už jsme to jen viděli?), což je v magickém kontrastu s tím, jak příšerně vypadá triková, potažmo vizuální stránka filmu. Ze všeho nejvíc připomíná laciné sci-fi seriály z devadesátých let, kde se atmoška vytvářela tím, že byla scéna nasvícená zeleně nebo modře a diváka měly ohromovat srandovní barevné blesky. Epizoda takového seriálu byla povětšinou krátká a zábavná. Tady je zábavným maximálně zjištění, do jak příšerného důchodu Rocky s Rambem došli. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Původní "plán útěku" lákal hlavně na první větší herecké setkání (nepočítám Expendables) legend akčního filmu Arnieho a Slye, ale dokázal pobavit i sám o sobě. Pokračování je naprostou zbytečností a prakticky vším připomíná novodobé pecky Seagala, Van Damma a spol. Film je tak naprostou katastrofou, která dělá ostudu všem zúčastněným a zařadil bych ho do škatulky zbytečných pokračování, někde mezi Univerzálního vojáka 2 a Čelisti 3. Snad to moc nevydělá. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama