Pavouci 2

Horor

USA, 2001, 97 min

Sam Firstenberg

• J*A*S*M

No tak tohle bylo něco "úžasnýho"! Nejenom že to byla kravina na entou, ale i efekty byly hrozné, stejně tak jako herci, navíc to ani nebylo dostatečně zábavný, jestli tvůrci měli v úmyslu s tímhle námětem natočit vážnej horor... no nic. Ale jsem rád, že jsem nepodlehl nutkání usnout, protože konec, ten byl geniální :D(16.2.2008)

• Deimos

TV/// Obsazení 2/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +je to stravitelný -herci z třetí cennové, triky amatérské (i slepej pozná co je model a co je dělaný počítačem), chování postav i pavouků je "ehm" ...naskryptované/// Upřímně: není to tak strašné. Nebo možná je, ale nepřemýšlím nad tím. Sám se divím. Hlavní je, že jsem se u toho nenudil a že to mělo tu správnou zhovadilou a béčkoidní atmosféru. A to, že tam jsou nějací pavouci, to poznáte až po nějaké půlhodině. Pak to jde z kopce a kdyby byly menší, tak by to vypadalo hrůzostrašněji. Větší neznamená vždy lepší. Nutno dodat, že jsem viděl horší srajdy./// Celkem 31%///(12.11.2008)

• Ai.ma

Unbelievably !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(20.2.2008)

• Campbell

Oproti mému oblíbenému béčku Pavouci 1 je to hodně slabší. Za 1) pavouci se ukazvaly v prvním dílu daleko víc , za 2) v jedničce se dělo celkem dost věcí takže člověk byl v pohodě a suprově to uběhlo a za 3) jednička měla dokonce lepší efekty(samozřejmě s porovnáním s tímhle). Jednička mi přijde celkem podhodnocená, u dvojky je hodnocení v jistých směrech uspokojivé. 30%.(31.10.2009)

• Ištván87

Bože můj, kdo dokáže natočit něco takového?????(3.3.2009)

• fallangell

Ahahaha, diky ti Novo za kvalitni vyber filmu, ktere nam poustis.(16.2.2008)

• fars

Tak blbe az je to srandovni :-)(1.5.2009)

• Andersis

Hahaha než přišli nařadu pavouci, byla polovina filmu v tahu. A zbytek taky nestál za to.(17.7.2008)

• Raven0

Snažil jsem se, opravdu jsem se snažil... Ale tuhle pecku jsem prostě nedokázal dokoukat do konce. A to se snažím dokoukat i ty největší kraviny. Až taková je to bída.(17.3.2008)

• cariada

zase tak hrozný to nebylo. První polovinu se skoro nic nedělo ,pak se to solidně rozjede. Je to béčko jak vyšitý ,ale chce li se někdo pobavit proč né.(6.4.2008)

• anli

Radoby horor beckove,ale spise ceckove rady a to pocinaje scenarem,pres rezii,herce az po efekty.Asi tri sceny jsou na lodi celkem uchazejici a za to davam pavoucich 10%.(5.12.2010)

• solskjaer

Myslím, že máme nástupce Eda Wooda oceněného cenou za nejhoršího režiséra všech dob. Když se podíváte na filmografii Sama Firstenberga dáte mi za pravdu. Tento film je místy horší než legendární PLAN 9 právě od Ed WOODA jen s tou vyjímkou že u Wooda mi to přijde někdy hodně vtipné, ale u Firstenberga bych chvílema brečel kam až může kinematografie klesnout.(23.1.2005)

• Haymar

Tak to byl fakt hardkor jako hovado... v tom nejhorsim slova smyslu! Vydrzel sem to neco pres hodinu a i to byl myslim nadlidskej vykon... Firstenberguv "American Ninja" byl proti tomuhle kinematograficky skvost a Dudikoff je oproti vsem zucastnenym oskarovej herec! Navic ta inspirace Vetrelcem byla az prilis okata!(19.2.2008)

• nevermore

Kdyby aspoň ti pavouci vypadali jako pavouci a hýbali se tak..(15.4.2008)

• Kopin

Přiznávám, pavouků se bojím. Hodně. A při pomyšlení že pavouk velký jako moje ruka, leze po mém nahém, spoceném, bezbranném těle mi..... no prostě na to radši nemyslím. Niméně od chvíle kdy jsem náhodou v televizi shlédl Spiders II, mám daleko větší strach z toho, že bych na tenhle film někdy narazil znovu. To už radši tarantuli na pupík.(18.7.2009)

• miron

15.2.2008 , památný to den TV vysílání(16.2.2008)

• filmmaniak810

Dva lidi pobíhaj hodinu a půl po lodi, pak se tam na sedm minut objeví obrovští pavouci a rozsekaj to tam. Hovadina!(3.3.2011)

• Blondak80

Tak to byl mazec, to se jen tak nevidí :o)) Ten konec byl ultimátní!!(17.10.2009)

• MareT.

Ten film nemá jen blbý děj, ale i blbé zpracování, které nemá s filmovým průmyslem nic společného! A co teprve ten pavouk...:-D Je to k smíchu(16.2.2008)

• TaanStari

Já bych to neviděl tak zle. Ta první polovina (dokud nenastoupí pavouci) je docela koukatelná. A ta druhá půlka mi aspoň připomněla Sindibádova dobrodružství, hlavně ten největší pavouk jako by z oka vypadl těm příšerám ze Sindibáda.(18.7.2009)