Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

V podstate vám predstavujem najhorší film tohoto roka. Pokiaľ som to tvrdil pri iných odpadoch, čo sa tento rok nakrútili, tak to všetko beriem späť, pretože tento je zaručene najnajnajhorší!!!! Ide o štandartnú SyFy produkciu, zo všetkým zlom na ktoré je divák v týchto filmoch zvyknutý ale ten scenár je tak zlý, tak nezáživný, tak chcene na silu vtipný ale nieje na smiech, tak neoriginálny, že až to bolí. Celí čas som mal s toho pocit akoby sa ani samotným tvorcom nechcelo nakrúcať. Entuziazmus? Tak také niečo tu rozhodne nieje. Tvorcom sa nejakým zázrakom, alebo skôr finančným nezabezpečením týchto ľudí, podarilo dať dokopy štyroch beznájdených hercov z Policajnej akadémie. Kult v 80´s rokoch však dneska vo filmovom priemysle očividne nič neznamená. Hlavnú postavu si zahral Steve Guttenberg. Hral parodicky herca akčných filmov, ktorého sláva upadala a tak hrá v béčkových prepadákoch. Ďalej môžeme vidieť toho černocha ktorý vydával také tie čudné zvuky, potom tú malú ujačanú černošku a nakoniec tú kozatú blondínu Leslie Easterbrook, ktorú zub času skántril a ohlodal na nepoznanie. Ešte, že tam bola iba chvíľku. Ako, dej je zbytočné rozoberať. V Los Angeles vybuchne sopka s ktorej sa vyslobodia pavúky, ktoré chrlia oheň. Dosť ma prekvapilo, že animácie pavúkov neboli tak zlé ako v ich bežnej produkcii, na čo som od SyFy zvyknutý, neopakovali sa vo väčšine a neboli vyslovene na smiech, ale to celé okolo toho... Akoby si štáb a všetci herci vymýšľali na placi v priamom prenose. Iba improvizoval dialógy, nakrúcali v exteriéroch, ktoré našli po ceste, a všetko okolo toho nakrúcali iba tak... akože. Hrôza a des. Verím tomu, že s takými možnosťami by som sám dokázal nakrútiť lepší film. A to sa určite nechválim. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zhrzený herec horší jak zhrzená milenka, který ale nakonec dokáže nemožné a postaví se děsuplným strašidelným pavoukům, kteří plivou lávu. Mohlo to dopadnout buď skvěle, nebo katastrofálně. Výsledek je takový na půl cesty k výbornému béčku. Ano, scéna se Stevem z Beverly Hills, co kosí létající žraloky motorovou pilou, je prostě báječná, ale ten zbytek byl málo násilný a málo sebeparodizující na to, aby mě to zaujalo. Žraloci trhaj lávovým tarantulím zadky. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se rozhodně nebudete bát. Označil bych jej za akční sci-fi komedii s lehkým dotykem parodie. Troufám si tvrdit, že filmaři se u jeho výroby dobře bavili a nebrali jej vážně, už jen díky hlavním hrdinům (tentokrát zachraňují LA herci) a jejich proslovům o herecké řeholi. Odlehčenou atmosférou mi film trochu připomínal Chvění v ķombinaci s Kick-Ass, kam se přelil závěr příběhu. Maličká scéna se žralokobijcem Iana Zieringa mě rozesmála nejvíce. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když si chce divák ublinknout, tyhle kousky to většinou spolehlivě zajistí. Nebudeme tak bláhoví, abychom očekávali nějaký příběh, prostě sopečné tarantule chrlí žíravou lávu, Los Angeles je na pokraji zkázy, takže musí zasáhnout bývalý policejní zelenáč Mahoney. Další flák, u kterého budou diváci vřískat a skákat blahem. Tempo je vražedné, triky kouzelné. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Policajná akadémia - Losangelská misia versus Modrá ustrica versus Mám problémso žralokmi...bavil som sa naozaj dobre ale tretiu hviezdičku dať nemôžem, pavúky teda nič moc a pochopiteľne aj dej primeraný tomuto żánru, ale toto jednoducho vyšlo. Vyššie hodnotenie však nemôžem dať, najmä s ohľadom k tomu aby moje hodnotenia ostávali objektívne aj keď tentokrát som v pokušení to porušiť. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Steve Guttenberg (Colton West) přijal nabídku k účasti ve filmu poté, co se s lítostí vyjádřil k odmítnutí role v prvním Žralokonádu (2013), ze kterého se později stala kultovní série s nejedním pokračováním. V jedné ze scén jeho postava potká Iana Zieringa, který je právě zaneprázdněný bojem se žraloky, což je přímá narážka na výše zmíněné Žralokonádo, v němž Ziering ztvárnil hlavní roli. (Stanislaus)

Reklama

Reklama