Reklama

Reklama

Modré stíny

(seriál)
  • Česko Detektivové od Nejsvětější Trojice (neoficiální název) (více)
Trailer

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílná minisérie Modré stíny navazuje na trilogii Případ pro exorcistu. Vyšetřovatelé se tentokrát dostanou k případu zastřeleného docenta. Toho jednoho rána nalezne uklízečka mrtvého přímo v jeho vlastní pracovně. Kriminalisté tak budou řešit, zda vražda souvisí s dlouhodobou snahou oběti o odvolání univerzitního kvestora kvůli podivným machinacím při rekonstrukci historické univerzitní budovy, a také to, co dohnalo vraha k tak velkému riziku, aby svou oběť zneškodnil přímo na půdě univerzity. Pátrání po tom, kdo všechno měl důvod přát si smrt svérázného, ale čestného docenta, zavede hrdiny mnohem dál, než by sami čekali. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele dyfur k tomuto seriálu (5)

Modré stíny (2016) 

....suma sumárum : len priemer (s prižmúrenými očami)..... ()

Epizoda 1 (2016) (E01) 

......opäť pomalý rozbeh - tempo,ale už som zvyknutý a....ok...... ()

Epizoda 2 (2016) (E02) 

....a objaví sa štb-ák.... a aj vydierač....nie v jednej osobe..... ()

Epizoda 3 (2016) (E03) 

.....Klára Melíšková - hodne nepresvedčivá -neviem či bol scenár slabý a ona len ho hrala alebo scenár dobrý a ona to nezvládla.....dľa mňa :podpriemerný scenár  úplne svojim výkonom pochovala....myslím tým úvodnu scénu .....ďalšia scéna súložiacej Kristíny /Tereza Ramba/ -ozaj trapáreň - ak už ste chceli nasilu dať do tejto detektívnej série sex - tak poprosím aj pri sexe trocha kultúry .....a ako policajtka je jelito -vidím zamaskovaného muža ako sa ku mne blíži a čakám až mi dá obuškom po hlave......a ako herečka - je pekná -ale hodne amatérska - teda aspoň v tejto svojej úlohe.....Martin Huba - možno je tam  slovenský prízvuk, ja ho nevnímam.... -a herecky mi príde hoodne dobrý... ()

Epizoda 4 (2016) (E04) 

......ten koniec ozaj vycucaný z prsta....motivácia vraha je logická ,ale jeho "finálne" jednanie nepravdepodobné a nedôveryhodné.....spravodlivosť naplnená len minimálne.....budem sa opakovať:tie záverečné časti série Detektívi od najsvätejšej trojice - NEJDÚ.....opakovane.... ()

Reklama

Reklama