Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Když jsi vzpomenu na parádní filmy jako Snowboarďáci či Rafťáci tak jsou oproti ním Bajkeři celkem slabé hovno. Začlo to celkem dobrou sprostou scénkou (Matonoha v pokoji), kdy jsem si řekl jóó tohle by mohlo být dobré. Jenže omyl !!! Za celej film jsem se nezasmál ani jednou ( možná scénky s pérem - budiž ) , příběhově fakt slabé a o ničem, chápu co nám chtěl Kolečko naznačit, ale nepovedlo se. Matonoha, Suchánek apod. jsou tu jenom do počtu ! Možná si to pustím ještě jednou třeba někdy v sobotu v červenci, za sluníčka, po obědě, s pivkem a třeba přidám tu hvězdu navíc , co jsem původně chtěl dát. DŽOUK. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pořád dokola má parta debilů mobil v ruce a to je celé. Připadá mi, že scénář napsal člověk, který na tuto tupou premisu nabaloval ala vtipné situace. Trio hlavních hrdinu je naprosto hrůzostrašné a každého z nich bych okamžitě poslali do ústavu na lobotomii. Kvituji pouze dívky, které aspoň nahé tajtrlikují ve vodě a jejich hláškující trenér v podání Pavla Nečase. Asi jsem měl dobrou náladu, neboť mě pár momentů dokázalo pobavit (včetně idiota, který se nahlas tlemil na celé kino při každé trapné scéně) a přece jen je to o něco lepší, než trapné Troškovy filmy. Kdo čeká komedii na vlně Snowborďáků, Rafťáků, tak rychle vystřízliví......3/10 ()

Reklama

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Typická rodinná komedie pro všechny a nikoho je určena pro mladé, ale druh humoru je spíše pro starší generaci milovníky lidových taškařic. Chybí hlavní hrdina a ústřední úhel pohledu. Obsahově je prázdný Okázalá polopatická expozice na začátku, navíc postavy se v průběhu vůbec nezmění. Dle kolečka jsou nekorektní, ale jsou spíše amorální. Naleštěné letecké záběry kontrastují s obsahovou prázdnotou. Produkt placement ani není zakrývá, protože nemá obalový materiál situačního humoru. Postavy mimoňských výrostků jsou k smíchu snad každému. Celkově odpad. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do včerejška byl nejtrapnější moment mého života ten, kdy jsem uprostřed toho nejlepšího řekl Zuzce "Alčo." Děkuju Kolečkovi, neomylnému to autorovi laciných scénářů, že mi pomohl zapomenout. Hodina a půl s jeho Bajkery byla totiž mnohem trapnější, než celonoční vysvětlování, že když chlap řekne "Alčo", má tím na mysli "Zuzko." Chápu, že napsat něco vděčného pro dnešní puberťáky je nadlidský úkol, tak ale se na to prosím vás vykašlete, když ty děcka neumíte zaujmout jinak než že všem postavám narvete do pazoury telefon. Málem jsem si leknutím cvrknul do gatí, když se po filmu rozsvítilo a sál byl narvaný k prasknutí; já měl totiž celou dobu za to, že tam jsem sám. Tu jednu hvězdu jsem vylovil v lomu při koupačce a patří těm mladým holkám, aby to po téhle zkušenosti s filmem nevzdaly. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Nehledejte v tomhle snímku žádnou hlubokou komedií. jedná se o letní oddechovku, která má zabavit. Ale co od ní můžete čekat je české pojetí komedie, takže se připravte na české stereotypy postav, mírnou dávku naturismu a tak dále. Mě to pobavilo, a dal bych tomu 3.5*, ale vzhledem k místním elitisticikym hodnocením, zaokrouhlím nahoru. PS: Pokud čekáte americkou komedii, rovnou tenhle film přeskočte, protože to nebude pro vás. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Vo filme sa objaví nočný záber na hrad Landštejn, ako aj záber na Klášter paulánů u kostela Nejsvětější Trojice. Oba objekty patria k najkrajším historickým pamiatkam prírodného parku nazývaného tiež "Česká Kanada". (PinkButterfl)
  • Film se natáčel 22 dní. Točilo se v Telči na Panském dvoře a na hradu Roštejn. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)
  • Ve filmu bylo celkem využito 29 kol. (asdfasdf)

Reklama

Reklama