Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli Haně Vagnerové jsem se fakt snažil překonat sám sebe a dát filmu alespoň jednu hvězdičku, ale nezvládl jsem to. Věděl jsem, že nejdu do ničeho úžasného, když se do filmu obsazují zpěváci místo herců, člověku to dojde, ale tohle byl humus. Vzhledem k tomu, že žijeme v multikulturním státě, je logické, že českou rychlobruslařku hraje černoška, ale než jsem se nad tím stačil pořádně rozčílit, přišli tvůrci s rasistickým nápadem a zaparkovali v kempu velblouda, to byl asi jediný moment, který mě rozesmál. Snímek se jinak vyznačoval jen křečovitými pokusy o humor, toporně působícími herci a zoufalým scénářem, takže to jinak ani dopadnout nemohlo. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pořád dokola má parta debilů mobil v ruce a to je celé. Připadá mi, že scénář napsal člověk, který na tuto tupou premisu nabaloval ala vtipné situace. Trio hlavních hrdinu je naprosto hrůzostrašné a každého z nich bych okamžitě poslali do ústavu na lobotomii. Kvituji pouze dívky, které aspoň nahé tajtrlikují ve vodě a jejich hláškující trenér v podání Pavla Nečase. Asi jsem měl dobrou náladu, neboť mě pár momentů dokázalo pobavit (včetně idiota, který se nahlas tlemil na celé kino při každé trapné scéně) a přece jen je to o něco lepší, než trapné Troškovy filmy. Kdo čeká komedii na vlně Snowborďáků, Rafťáků, tak rychle vystřízliví......3/10 ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se obával imitace různých -áků (před pomlčku doplň sportovní náčiní), trochu zdejšího hodnocení. Nejvíce jsem se ale lekl úvodní scény s Matonohou, která byla navýsost trapná. Naštěstí se přes všechny nedostatky dalo na tyhle moderní floutky i dívat. Sice tvůrci udělali z kluků zbytečně hrozné budižkničemy, ale alespoň mladí diváci tu nadsázku poznají. Holky jsou totiž v tomto často stejné, ve filmu jsou to ale ty "správňačky", které život žijí. Uznávám, že humor je dost pokleslý, ale mě prostě Pavel "pumpička" Nečas a Fashion Alex bavili. Pro mě žádný propadák. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Stupidní, vo tom žádná, chvílemi ale celkem vtipné, ti tři pitomci to taky nesehráli špatně, o těch kočičkách ani nemluvě, ty moc hrát nemusely, ale ta hudba, Honza Muchow dokáže svůj osobitý štyl přenést i do odporně sexistické, až úchylné teenagerské komedie naprosto o ničem a zaslouží si samostatnou hvězdu navíc. U vyobrazení povrchnosti mobilní generace, žijící ve dvou světech, není zcela jasné, jak tuto závislost tvůrci vlastně chtěli pojmout, možná...ono se tak dá žít, mládeži, ale nesmí se to přehánět, jen si v pohodě dál klikejte, plaťte za data a hledejte wi-fi. Což je docela tragický filmový odkaz, zvlášť, když jde o debut a režisér si ještě podřeže větev castingem z Ulice. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Viděno nedobrovolně v autobuse cestou ze Španělska. Tak trochu jsem to chtěla sabotovat, ale sem tam mě něco donutilo zvednout hlavu a pak už jsem se tomu prostě nějak vzdala, protože číst se u tohohle filmu nedá. Herecké výkony jsou spíš podprůměrně, většina postav mě vyloženě srala (Matonoha, Hybnerová, Buckingham), námět je vlastně taky úplně o hovně a dost se kolikrát tlačí na pilu v té "humorné" stránce. Občas něco dobrého vystřelil Pavel Nečas a Jan Komínek, ale jinak je to vcelku bída. Na české poměry zase jedna klasická trash záležitost. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což je paradoxně méně, než slibují, že ujedou ve filmu. Výjimkou je Pavel Nečas, který mezi některými lokacemi rád přejížděl na kole, a najezdil tak mnohem více kilometrů než ostatní. (Zdroj: Falcon)
  • Vo filme sa objaví nočný záber na hrad Landštejn, ako aj záber na Klášter paulánů u kostela Nejsvětější Trojice. Oba objekty patria k najkrajším historickým pamiatkam prírodného parku nazývaného tiež "Česká Kanada". (PinkButterfl)
  • Bajkeři táboří u Uhrovic mlýna nedaleko Rakovníka. V areálu chovají mimo jiné velblouda, jenž se ve filmu také objeví. (rakovnik)

Reklama

Reklama