Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já dám 4 a to jsem chtěl dát 3 ale záběry na přírodu a okolí nádhera, film i poukazuje na dnešní špatnou dobu závislost nudu a podobně a jen hrstka ví jaké to bylo to pravé v dětství, herci mohli být jiní i herečky ale dalo se nebudu říkat tisíc špatných slov. Určitě příběh neurazí a snaha o srandu byla ale malá soundtrack dobrý a rozhodně jiný název. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A víte co? Mně se Bajkeři docela líbili. Hodně mi připomínali dnes již nenatáčené komedie typu Snowboarďáci, či zde spíš Rafťáci, jen v takovém komornějším stylu. Na kole osobně jezdím rád, jednoduše jsem se tedy s výpravou sžil a i když mi ty ajťácké stereotypy ze začátku lezly na nervy, každý z hrdinů si mě získal svou vlastní osobností a vlastně i příběhem. Bylo to jednodušší, nezbyl prostor pro lepší drama, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Fajnový film na odpoledne. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl neovlivněn zdejším hodnocením a vcelku mne překvapilo, že je to koukatelné a několikrát jsem se i zasmál povedeným vtípkům. Kluci jsou s nadsázkou vykresleni jako jako pěkní truhlíci, holky zase jako správňačky, ale příliš hereckého prostoru nedostaly a režisér si neopominul natočit s děvčaty alespoň pár krátkých lechtivých záběrů pro diváka. Teenagerovská komedie, která vám mnoho nedá (Snowboarďáci i Rafťáci jsou o několik levelů lepší, a některé zdejší výkony, např. Mišík, jsou naopak dost bídné), ale slupnete ji pravděpodobně bez obtíží. slabších 60% (viděl jsem: 1x tv) ()

ELBobes 

všechny recenze uživatele

Nebýt podivné estrády okolo rodičů hlavních postav, počínaje Tomášem Matonohou, který zde sehrává ještě bizarnější scénky, než v jeho show Co na to Češi, pokračujíc psychoanalytičkou Vandou Hybnerovou, která nápadně připomíná matku Leonarda v Teorii velkého třesku, a konče Václavem Postráneckým, který se podivně snaží zpopularizovat kolovou, by tento film byl o poznání lepší. Avšak svěží letní záběry vcelku potěší oko diváka, zvlášť v dnešní době, kdy je prakticky nemožné jet kamkoli na výlet. Za mě se tedy jedná o pohodovou záležitost na sobotní odpoledne, kdy si chce člověk odpočinout od náročného týdne. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, jak na tom český film je, když i člověk, který dokázal napsat legendární Okresní přebor a další kvalitní kousky, tak dokáže vyplodit s prominutím takovouhle píčovinu. Film o mladých a pro mladé, ale psaný pohledem důchodce. Chybí cokoliv, čeho by se bylo možné chytit. Snaha zamíchat do děje co nejvíce stereotypů a momentálně in témat. Neskutečný pel mel, který vlastně ani nedává smysl a nedrží pohromadě. Na druhou stranu technicky je všechno v pořádku a přírodu máme krásnou, takže za to ta jedna hvězdička. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu bylo celkem využito 29 kol. (asdfasdf)
  • Když chlapi sledují fotbal, tak při záběru na televizi je vidět, že jeden z týmů je Vyšehrad a že se zrovna k míči dostal Július Lavický. Což je odkaz na další režisérské dílo Koppa a to seriál Vyšehrad (od r. 2016). (Gogo333)

Reklama

Reklama