Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Bajkáci...proč musí film cílený na náctileté publikum být vždy tak tupý nosič product placementu? Nechci se plést, ale asi by měl být nějaký kvalitativní rozdíl mezi celovečerním filmem a televizní reklamou třeba na Trivago, než jenom ten, že si dotyčná herečka změní šatník, dají jí kolo, má to střih a dobrou hudbu... :-( ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kolečko je frajer, znovu napsal scénář za víkend. Skoro si vystačil s jedním fórem (idioti čumí do mobilu), ale musí se mu přičíst body za to, že tepe do nastupující generace zoufalců. Vagnerovou však začínám litovat. Její éra štěrbiny pro všechny věkové kategorie evidentně nekončí ani po překročení Kristových let. Na Mišíkovi je zase vidět, že poprvé v životě seděl na kole. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Několik hezkých fórů, pár módních tváří a další dílo hodné zapomenutí je na světě. Nalákali mě 20letý Adam Mišík (blonďatý David), 23letý Jan Komínek (tmavovlasý Jáchym) a 27letý Jakub Štáfek (Vojta od kombajnu). Extra sexy tu ale nepůsobili a žádný jiný důvod pro sledování tohoto snímku mě nenapadá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snowboard, raft a nově i kolo. Ač je éra komedií o teenagerech dávno pryč, někdo si na předchozí komerční úspěchy vzpomněl a vysílá jednu bandu na nedobrovolný cyklovýlet. Jeden hošan se zavírá do světa fantasy videoher, druhý je závislý na sociálních sítích, holek má nespočet, ale na reálnou si nikdy nesáhl, a poslední předstírá, že je homosexuál, aby mu vynášel jeho internetový módní pořad (a právě Vojtěch Machuta je z trojice nejschopnějším „hercem“). Úplně špatně rozhozené to není, průšvih je, když se tvůrci začnou snažit vychovávat á la lepší je to bez smartphonů. Na druhou stranu neschopnost navazovat reálné vztahy je sakra problém dnešní mládeže. A tahle jednohubka obecně do závislosti mladých na netu „solidně“ kope. Hoši pod vedením pohledné macechy Hany Vagnerové (palec nahoru) samozřejmě narazí na stejně staré roštěnky a zbytek si každý domyslí. Tvůrci předvedou několik sympatických momentů, sluncem zalité záběry, slušné tempo, fajn výběr hudby i pár hezkých zadků. Samozřejmě je tam celá řada přešlapů, nespočet scén vyšumí do ztracena, ale já si tedy přehlídku absolutního nevkusu na domácí scéně představuju jinak – že Všiváci, Modelky, Bastardi nebo Hranaři? (Kvalitativně nevyrovnaný) scenárista Petr Kolečko napsal Pepika Hnátka i Masaryka, nyní dává vyniknout zejména nadsamci Pavlu Nečasovi, který (když nemá třísky ve ksichtu) uchopil bodrého trenéra kouzelně. Rád půjdu proti většině a tři hvězdy vlepím. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Rafťáci nového desetiletí? No, jak se to vezme...Když vezmete film a uděláte jeho kopii, a to včetně vykradení některých scén, tak to furt není to samé, jelikož Mišík, Komínek a Machuta nejsou Kotek s Mádlem. Nečas není Navrátil. Cyklokemp není Vltava a tak by se dalo pokračovat. Aspoň že ty pěkný holky jsou furt pěkný holky, ale to je prostě málo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Bajkeři táboří u Uhrovic mlýna nedaleko Rakovníka. V areálu chovají mimo jiné velblouda, jenž se ve filmu také objeví. (rakovnik)
  • Během natáčení koupací scény v lomu bylo jen 15 stupňů. Lom se nachází u obce Čenkov. (Duoscop)
  • Za celé natáčení došlo celkem k 5ti pádům z kola, které se obešly kromě odřenin a jednoho vymknutého kotníku, bez většího zranění. (Zdroj: Falcon)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno