Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Průměr, průměr, průměr, ale tak oddychově napsaný a splácaný dohromady, že mu tak hrozivé obecné hodnocení zase nepatří. Polívkovou jsem nikdy nemusel, ale touhle vysokohorskou jednohubkou si mě docela získala a hlavně její role mě v rámci Špindlu poměrně pobavila. Nebýt houmlesáka Koháka a Gránského, který musí být momentálně zcela všude, by se z téhle mírně feministické sondy nestala vůbec špatná česká komedie. Lístek do kina bych za to ovšem neobětoval. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Začne to poměrně sračkoidní písní u úvodních titulků a to jsem se začal bát, že to bude celý strašná sračka. Pak to v začátcích slibuje, že to bude velká zábava a že na horách bude sranda. To se bohužel nesplní. Přišlo mi to, že to je jenom další variace na oblíbené ženské filmy, takže o ženách pro ženy (Ženy v pokušení, Román pro ženy atd.). Na tohle bych do kina šel jedině že by mě na to vytáhla žena - nedokážu si představit, že by mě na to tahal muž, chch. Jinak ty 3 ségry vůbec nevypadaj jak ségry, Polívková v roli, jakou by už někdy někde hrála. A jinak většina z hlavních rolí - strašně toporní. Obzvlášť David Gránský, který nevím proč, ale dostal se mezi herce, kteří jsou teď všude a já nechápu proč - nechci shazovat jeho nadšení a talent, ale podle mě je to prostě poleno. Aspoň že tam byl aspoň trochu Kohák, kterej byl vtipnej jenom tím, že tam byl. Je strašná škoda, že se to nezvrhlo k tomu, že by muzikanti s těma ségrama víc kalily. Ty se spíš na chodbě potkávaly s nadrženejma důchodcema a většinou to bylo trapny. Ale jinak příběh o ničem, některé scény úplně zbytečné, většinu času nuda a vůbec ne sranda na horách. Jednou se to jakž takž dalo, ale rač bych si nechal narůst knír, než abych to viděl znovu. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

O čom to ale bolo? Vždy ked si idem pozrieť nejaký podobný film z CZ produkcie kladiem si otázku, bude to odpad? Špindl si toto hodnotenie ale nezaslúži. Celkom pekné horské prostredie, pesnička, sladké mamení a asi že tam pili Pilsner, tu hviezdičku dať musím. Dopozerať to ale bolo ozaj tažké. Je už naozaj smiešne čo pridáva netflix do svojej služby. 1* ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku mě praštila do očí reklama a i během filmu se tomu nedalo vyhnout. Dobře, chápu, že se film musí zaplatit a české filmy, komedie zvlášť, již moc našinců do kina nenalákají. Zahráno to bylo dobře, nicméně obsah vnímám jako velkou bídu. Snaha o vtip a nadsázku mě nijak nenadchla, a to už jen proto, že jsem se neubránila srovnáním se Zájezdem, kde mě námět vesměs neuskutečněných sexuálních námluv mezi Účastníky na přímořské dovolené pobavil, tady ale ne. Spíše to hraničilo až s trapností. Jakmile se zde zjevil Marek Vašut jako obstarožní lovec žen, tak mě málem kleplo. Chudák za to nemůže, ale jíst se musí, tak tu roli prostě vzal. Jediné, co mě bavilo a díky komu jsem vydržela až do konce, byla Anička Polívková. Její role sice byla jak přes kopírák Jolany ze zmíněných Účastníků zájezdu, ale jsem za to vděčná. Líbí se mi v nich její nadhled a noblesní humor. To mě moc baví. 2,5* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Špindl je film, ktorý akosi vnútri človeka presvedčí, že filmy s dobrým tempom si treba vážiť. Nevedel čo som mal čakať. Milan Cieslar je pre mňa človek, ktorý vie urobiť aj celkom dobré komédie, no potom vie urobiť aj skutočne mizerné komédie. Tento film nie je ani jedno ani druhé. Myslím si, že je to kdesi medzitým. Akýsi priemer v rámci komédie. Nemám pocit, že by to bolo veľmi originálne, ani nejako výrazne duchaplné, no na druhú stranu mám pocit, že naša ženská trojica to vie celkom príjemne zdvihnúť. Mám rád Annu Polívkovú. Vie si zobrať role, kde si vie získať sympatie divákov a tento film je na tom podobne. Jej sesty v podaní Anity Krausovej a Kateřiny Klausovej sú tiež celkom dobré, no myslím si, že veľkú šou si tu pre seba kradne Oldřich Navrátil. Na ňom som sa pobavil a akosi tam dobre zapasoval. A jeho monológy sú dobré. Čo viac by som o filme povedal? Je zvláštne, že som vedel na prvý pokus odhadnúť s kým Katka reálne skončí, je zvláštne, že veci sa reálne nedotiahnú do konca a filme si hopsá z jedného miesta na druhé. Na jednej strane by sme mohli povedať, že niektoré veci tu nie sú podstatné, no na druhú stranu ak niečo nakusnú, tak by to mali aj dojesť, lebo potom mi ostáva len hádať, čo to malo signalizovať, alebo či to malo reálne nejaký význam. A potom sú veci, ktoré sa tu doťahujú a nikto sa im o to vôbec neprosil. Je to komplikované a nebudem to tu rozoberať, no akosi som mal pocit, že v scenári sa sústredili len na nejaké elementy, a iné im prišli zase nepodstatané. No keby sa to prehodilo, možno by to bolo zaujímavejšie. Myslím si, že keď tu už máme november a tešíme sa na zimu, tak film stojí možno za jedno pozretie, no aj tak je tam veľké možno. Pre mňa to je priemerná komédia, kde som sa občas zasmial, no iným to môže stačiť. Takže rozhodnutie v tomto prípade nechávam na vás. Hodnotenie: C ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama