Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (867)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, nič netromfne prvý diel, ale režisérovi Vaughnovi sa podarilo vytvoriť viac ako solídne pokračovanie. A za to tiež vďačí hviezdnemu obsadeniu. Ako hlavný zloduch sa tentoraz predstavila Julianne Moore. V Kingsmanovi si strihla rolu bláznivej a nebezpečnej Poppy. Bolo osviežujúce vidieť pre zmenu ženského antagonistu a v podaní Moore z toho máme ako diváci celkom zážitok. Bolo zrejmé, že si herečka svoju rolu užívala a bavilo ju hrať šialenca. Z filmu robí záživnú prehliadku nielen bohaté herecké obsadenie, ale aj hudobný sprievod, ktorý v ňom hrá dôležitú úlohu. Vtipné a absurdné scény sú doplnené a podčiarknuté piesňami, ktoré zaznievajú v ich pozadí. Samotný dej dostáva vďaka skladbám rýchlejší spád a robí z neho ešte lepšiu prehliadku. Kingsman: The Golden Circle je pokračovanie, ktoré si táto séria presne zaslúži. Dvojka nezatieni jedničku a to je v poriadku. Ako diváci sa stále dobre bavíme a ani chvíľu sa nenudíme. Dej má rýchly spád, stále sa niečo deje a dve a pol hodiny ubehnú ako nič. Je dobré vidieť zase staré známe tváre. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Na pamětihodné hlášky podstatně chudší sequel k filmu, kterej před lety svou přepálenosti doslova rval hlavy. Ale to nevadí, styl totiž zůstal, stejně tak plno cool postav, výborná (ale po čertech nepřítomná) akce a zároveň i dost zajímavej svět, aby se ta dvojka dala opodstatnit. Má to dost chyb, nakonec je to teda slabších 7/10, ale rozhodně to není takový průser, jak by mohly některé reakce značit. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zábavný film plný originálnych nápadov a famózne natočených akčných scén. Problém je v tom, že tvorcovia nechceli natočiť takú tú "divšiu a hlučnejšiu" dvojku a pridali aj vývoj postáv a vážnejšie scény s dlhšími dialógmi a pokusmi o emócie. Občas to funguje, občas nie celkom, ale hlavne film preto stráca tempo a zdá sa, že je zbytočne dlhý. Škoda by ho však bolo zatratiť na základe toho, že nebúši na prvú signálnu tak efektne ako jednotka. Fajn film. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

První film byl hodně zábavný, divák musel přistoupit na přehnanou akci a humor na hraně, ale autoři se mu odvděčili třaskavě barevnou zábavou. Pár scén mi po letech zůstalo v paměti (kostel, mekáč, hlavy, princezna...), přesto jsem vývoj/trailery na druhý díl sledoval minimálně. Jako bych pokračování nepotřeboval. Po konci druhého dílu jsem v kině pochopil proč. Všeho je klasicky více (snad až na akci a dobrý humor) a Vaughn jako již mnoho režisérů před ním ztratil odstup od látky a chtěl do filmu dát všechno. Tento postup bohužel nefunguje, mnoho postav, podivný příběh (hitech špioni nemají detektor cizích předmětů v úkrytu ani jejich aktivitu?) a stejnou akci jako minule, jen v menším množství. Nepomáhá tomu ani délka 141 minut, z které by minimálně půl hodina dialogů měla jít do bonusů na BD. Přesto ta stylovost filmu má své kouzlo, přehnanost tomu jen dodává, vždyť v kterém jiném filmu bojuje záporák s robotickou rukou v mokasínách? Nebo kde je víc PP na whisky a skotskou? Stačí to někomu? Všiml si toho někdo vůbec? :) PS: Přes všechny po druhém shlédnutí je vidět kvalita materiálu a kromě délky (a těžkopádného konce) funguje vše perfektně. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Závěrečná akce je super, ale ty zbylé dvě hodiny na mě byly až úmorné. Těžko řict, jestli se jim to nepovedlo, nebo jsem se já správně nenaladil, ale přišlo mi, že se film beze zbytečně vážně a ztratil nadhled, který byl tak super v prvním dílu. Všeho víc ještě neznamená lepší výsledek (přišlo mi to trochu, jako když si hraje Peter Jackson 'ještě tam dám tohle a tohle a to bude super jízda' ..akorát že není) slabší 3* ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Pôvodný strih filmu bol o 80 minút dlhší. (Paldiny)
  • Severoamerické tržby byly 100,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 410,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama