Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (867)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná zábava​, která pokračuje na vlně prvního dílu a tlačí ji do větších extrémů, což může někdy na škodu, ale Kingsmanům to rádi prominete. Vaughn znovu servíruje nápaditou akci, tentokrát s robotickou rukou a švihadlem (pardon lasem), nebo geniální honičku v taxíku úvodem filmu. Znovu se podařilo vytvořit originální záměr padoucha o nápravu světa (teď nemyslím Poppy) a prezident neskutečně valí. Vizuální pěst na oko v podobě kombinace kambodžského chrámu s retro bistrem dotváří zajímavé prostředí. Herecky se jede na jistotu. Občas mám pocit, že některé filmy točí speciálně pro mě a Kingsmani k nim rozhodně patří. Tak naschle ve Švédsku. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Country roads, take me home, to the place I belong..." Bavil jsem se stejně jako při sledování prvního dílu, ne-li ještě víc. Ano, je to vlastně typická dvojka - větší, bláznivější, delší a tak podobně, jenže zároveň je to stále ta ukrutná legrace, která dokáže s dětinskou radostí a s přehledem zkombinovat úplně cokoliv, co její tvůrce napadlo (včetně několika stoprocentně dojemných scén a trefné satiry), a která má metráky neokoukaných nápadů, jež by jí mohly/měly mnohé jiné filmy závidět. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo trošku víc akce a trošku víc humoru, asi bych tomuto druhému dílu přišel na chuť. Takhle je to klasická ušmudlaná dvojka, která má akčně přepálený začátek, konec a to mezi tím je dlouhá takřka dvouhodinová výplň, bez které bych se dokázal obejít. Jediné velké plus tohoto filmu jsou herci, kteří si svoje role užívají do puntíku. Plus Elton John, který na podobnou zkušenost patrně do smrti nezapomene. Po shlédnutí jsem si říkal, že kdyby se film zkrátil tak o půl hodiny a některé scény by se vypilovaly, mohl to být vzorový nástupce originální jedničky. Třeba Marka Stronga, jak mám rád, tak určité momenty v závěru filmu byly na poblití. Nechci spoilerovat, ale ten jeden konkrétní moment mě doslova nasral a kdybych byl Spáčilová, pravděpodobně v tu chvíli odcházím ze sálu. Já ale Spáčilová nejsem a tak jsem film v poklidu duše dokoukal. Pokud očekáváte bláznivý příběh, budete potěšeni. Počítejte ale s tím, že akce je trošku méně, než byste očekávali. I tak ale dokáže potěšit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $104miliónovTržby USA $100,003,414Tržby Celosvetovo $394,286,402Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Bláznivý agentský úlet tu máme opäť o tom niet pochýb. Akurát to už nie je až tak úderne ako prvý film. Nevyhneme sa samozrejme bizardným scénkam, možno ten mlynček a potom ten hamburger by som si odpustil, taktiež tie robotické psy boli trošku vedľa, moc mi tam nesedeli. V rámci akcie a nápaditosti opäť maškrta. Herecky nabité a až na ošuntelú Julianne Moore to bolo v poriadku. Tatiež triková stránka bola občas moc umelo okatá. Takže celkom len lepší priemer, Vaughn polepš sa! /70%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl Kingsmanů mám v Topce oblíbených filmů, pokračování je tedy zklamáním. Obvykle platí u sequelů, že přidají všeho víc, toho, co bylo dobré v díle prvním, zde je tomu naopak. Ubylo Akce, Krve, Humoru a polevilo i Tempo- což byly 4 základní prvky, které první díl měl. Film začíná výbornou automobilovou naháněčkou a potom na akční scénu divák čeká hodinu a půl, což je sakra dlouho. Potěší akční scéna v baru, která zavzpomíná na první díl a potom samotné půl hodinové finále, které má docela slušné grády a spravuje dojem z předešlé hodiny, ale chybí zde něco,co by se vyrovnalo například Kostelu z jedničky. Velkým plusem je Pedro Pascal( Narcos!), který pomocí Lasa si krade veškerou akci pro sebe, příjemná je i Halle Berry a postava prezidenta válí jak prase, mínusem jest nezajímavá Julianna Moore, která se mi do záporné role absolutně nehodila, jednak to není Samuel L. Jackson, ale taky ženským záporné role příliš nevěřím a její robotičtí psi mi přišli už trošku MOC. Celkově pořád přehnaná a stylová zábava s velmi kreativní a moderní Vaugnovou režiíí, ale už podle mě neměl tolik nápadů, aby se jedničce mohl vyrovnat. Rád bych viděl Spin off třeba se Statesmeny. 75% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Severoamerické tržby byly 100,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 410,9 mil. (NIRO)
  • Jméno hlavní záporačky a obchodnice s drogami Poppy (Julianne Moore) se shoduje s anglickým označením máku, tedy rostliny ze které se získává opium. (pajik)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama