Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hned z prvního uživatelského komentáře jsem pochopil, že tohle není první podobná role tělnaté Amy Schumer. Já jsem s ní až do dneška žádný jiný film neviděl, takže na mě ten koncept krásného nitra v kyprém těle fungoval a film se mi líbil. Bejt holkou, co se téhle filmové Renee typově podobá, tak si ho pravděpodobně zamiluju a budu si ho pouštět X krát do roka. Takhle to mít nebudu, ale znovu jsem si uvědomil, jak jsem rád, že mě coby chlapa tolik nedusí ten diktát fyzické dokonalosti. Vůbec vám to, holky, nezávidím. P.S.1: Dnes má svátek René. P.S.2: Emily Ratajkowski je aktuálně single. Rozváděla se údajně kvůli manželovým nevěrám. To mi v návaznosti na tenhle film přijde celkem vtipný. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání. A to jsem Amy ve Vykolejené hltal, jak vychlazenou dvanáctku. Tady mi přišlo, že až moc tlačí na pilu a nebo se mi už prostě a jednoduše herecky okoukala. Párkrát jsem se zasmál, párkrát ocenil fakt, že ukáže svoje vnady, které jí povyrostly až moc, což taky každá ženská nedokáže a jinak si odnáším pocit jen dost průměrné komedie, kterou tu a tam vyšperkovala Michelle Williams s tím otravným, pisklavým hlasem. U ní proti Venomovi, kde byla totálně prkenná velmi vítaná změna. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Feel Pretty" je podľa mňa jeden veľmi príjemný, milý a aj celkom vtipný film. Je to tak. Ja som si tento film užil. Myslím si, že má v prvom rade veľmi dobré posolstvo. Všetci sme tak pekní ako sa vnútri cítime. A keď je nám jedno čo si myslia ostatní a nenecháme sa rečami zlomiť, môžeme byť šťastnejší, než sme kedykoľvek boli. Stačí len vnútorne mať pocit, že sme schopní, silní a úžasní. A ak tak budeme pôsobí navonok, tak to budú tak vnímať aj všetci ostatní. To je podľa mňa veľmi dobrá myšlienka, ktorá skutočne funguje a dobre tento film posúva. Amy Schumer ako hlavná hrdinka je podľa mňa v tomto filme veľmi dobrá. Je vtipná, je zlatá a má dobré hlášky a momentky. Dobre sa na ňu pozerá a človeka tento film miestami skutočne poteší a začína to jej šťastie prechádzať aj na divákov. Alebo teda minimálne na mňa. Áno, je to predvídateľné, je to staré a videli sme to, a nevyhneme sa ani typickým americkým klišé, ale nejako mi nevadia. Keby to bolo podané zložitejšie, myslím si, že by ten film nemohol až tak dobre fungovať. Takže v mojich očiach je tá jednoduchosť príbehu okey. Myslím si, že kde to trošku stráca je záverečná časť, keď musíme prejsť tou časťou, kedy sa mágia stratí a Renee zrazu má pocit, že stratila niečo, čo ju robilo výnimočnou, aj keď je to všetko len v jej hlave a v skutočnosti sa nič nezmenilo. Čo sa mi ale páči je fakt, že po celý čas neuvidíme ako sa Amy Schumer vlastne v realite vidí. Je podľa seba len nádherná. A nepotrebujeme to vidieť. Takže to je podľa mňa skvelá voľba. Celkovo sú tu fóry, ktoré nefungujú, sú tu momentky, ktoré sú trošku otázne pre mňa, ale ako celok podľa mňa film funguje. Je dostatočne milý, dostatočne vtipný a dobre spracovaný na to, aby som povedal, že som rád, že som ho videl. Hodnotenie: B ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká další perverzní a sprostou roli v podání Amy Schumer, tak bude zřejmě lehce zklamaný. Nápad s viděním sebe sama úplně jinak a následným příchodem sebevědomí však přináší několik povedeným scén. Konfrontace s Ratajkowski je top a navíc i k zamyšlení. Kdyby to ještě pár lidí na sociálních sítích přimělo vytáhnout hlavu z vlastní prdele, měl by film i přidanou hodnotu, ale to už bych chtěl moc. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Rovina společenské kritiky je něco, co v tomhle filmu nefunguje, přestože to něj má být opřené. Ovšem Amy Schumer je tu vlastně celkem fajn. Rozhodně lepší než její laciné a vulgární stand-upy (Leather Special, Growing) a vlastně i lepší než Trainwreck taktéž opřená o oplzlosti. Takhle to vlastně funguje jako obstojná americká komedie držící se na průměru. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Původně měl mít film rating R. (griph)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)

Reklama

Reklama