Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Snad bych až ocenil, že si tvůrci řekli, že tentokrát se na nějaký děj rovnou vykašlou a budou se soustředit jen na ta pěvecká vystoupení. Holky teď v podstatě nebojují proti nikomu jen samy se sebou. Vcelku důstojné rozloučení (a bude důstojné, pokud to rozloučení opravdu bude a nenaservírují nám za dva roky čtyřku). Elizabeth Banks s tím šulinem, co jí seknuduje, jsou zde neskutečně trapní. Rebel Wilson se ve scénách, které ve scénáři snad i vypadaly komicky, snaží, ale ač ji mám, holku jednu fortelnou, rád, moc se jí to nedaří. Anna Kendrick je prostě bohyně (v maskáčovém kostýmu mě bude navštěvovat ve snech a když na konci vyleze v kozačkách, achhiucahiousosslmnkassjdklghjhajcxnm,y\\......... Těším se na dobu, kdy Ruby Rose přestane ve filmech jen přicmrndávat a konečně dostane prostor pro výraznější role. Hudební čísla mi sice přišla trošku slabší než třeba ve dvojce, ale pořád je to paráda. Tak bye, Pitchies... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička se mi svého času fakt líbila a i dvojka byla s přimhouřením obou očí snesitelná,i když už v ní byly náznaky,že tenhle koncept nemá už co nabídnout.Díky tomu jsem tak od třetího dílu nic nečekal,leč sem doufal alespoň ve špatku zábavy...bohužel nestalo se.Třetí díl je až na dva vtipné momenty neuvěřitelnou křečí,která viditelně vznikla jen proto aby vydojila i poslední kapičku z už 2 roky mrtvé krávy.Když pominu fakt,že hlavní hrdinky se za ty roky vůbec nezměnily,tak v tomhle filmu absolutně nic nedává smysl a i když je to ten druh filmu u kterého divák nechce přemýšlet a je ochoten odpustit lecos,je tady tolik WTF? momentů,že to prostě nejde.Bohužel pak v téhle křeči nefungují ani písničky,o kterých by to mělo být především a které už ve dvojce působily trochu sterilně.Tady jsou naprosto o ničem a nebavila mě ani jedna.To samé se pak s klidem dá říct o herečkách.Nejvíc prostoru mají standardně Rebel Wilson a Anna Kendrick.TA první se pohodlně uvelebila ve škatuli tlusté sprosté holky,což bylo osvěžující v jejích prvních filmech.Teď už je to jen iritující a trapné.U Anny Kendrick je pak velká škoda,že svůj talent má potřebu zahazovat v nečem podobném...20% ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Eh, vlastně je fajn, že to tu nejprovařenější dějovou berličku s umělohmotným výletem do Evropy vytáhlo až ve třetím díle, za to si ale pěvky kladný body nezaslouží. Už je to moc otřepanej cover, který nezachrání ani akce s vybuchujícími jachtami (!) a dva dobrý vtípky Tlustý Amy Winehouse (to byl jeden z nich, není zač). 50% ()

m@cs 

všechny recenze uživatele

Hmm ... po docela dost dobrém prvním dílu jsem se těšil na druhý. Čekal jsem, že bude aspoň tak dobrý, jako první. Nebyl. Byl o hodně slabší. Od třetího jsem tudíž už nic nečekal ... no, a taky jsem od něj nic nedostal. Škoda, potenciál tam byl, ale ten příběh to celé zabil ... jednu * zachránily krásné holky, tu druhou scéna na jachtě ... ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pich Perfect 3 ma ďaleko od pitch perfect filmu. Zdá sa, a je to aj cítiť, že film bol natočený len z povinnosti zarobiť potom ako druhý diel bol obrovským hitom v kinách. Scenáristka Kay Cannon síce uvedie do filmu krízu ktorej čelia všetky Belly v reálnom svete, no takisto uvedie do filmu aj absolútne tupú a absurdnú príbehovú líniu v ktorej figuruje Amy. Čo mohlo byť pekným, vkusným a úprimným zakončením trilógie, je v konečnom výsledku len nemastný-neslaný film z ktorého si najviac zapamätám len to zlé. Tri hviezdičky sú čisto zo sentimentálnych dôvodov, ktoré precitnú naplno počas titulkovej čiernobielej montáže, a aj preto že všetky Barden Bellas si získali moje srdce naprieč celou sériou ... len preveľká škoda, že vo finále už tak nežiarili. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)
  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)
  • Již 15. června 2015 zveřejnila herečka Anna Kendrick na svém Twitteru a Instagramu fotografii s názvem „happening # 3“, která se týkala produkce tohoto filmu. (willy1)

Reklama

Reklama