Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Snad bych až ocenil, že si tvůrci řekli, že tentokrát se na nějaký děj rovnou vykašlou a budou se soustředit jen na ta pěvecká vystoupení. Holky teď v podstatě nebojují proti nikomu jen samy se sebou. Vcelku důstojné rozloučení (a bude důstojné, pokud to rozloučení opravdu bude a nenaservírují nám za dva roky čtyřku). Elizabeth Banks s tím šulinem, co jí seknuduje, jsou zde neskutečně trapní. Rebel Wilson se ve scénách, které ve scénáři snad i vypadaly komicky, snaží, ale ač ji mám, holku jednu fortelnou, rád, moc se jí to nedaří. Anna Kendrick je prostě bohyně (v maskáčovém kostýmu mě bude navštěvovat ve snech a když na konci vyleze v kozačkách, achhiucahiousosslmnkassjdklghjhajcxnm,y\\......... Těším se na dobu, kdy Ruby Rose přestane ve filmech jen přicmrndávat a konečně dostane prostor pro výraznější role. Hudební čísla mi sice přišla trošku slabší než třeba ve dvojce, ale pořád je to paráda. Tak bye, Pitchies... ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, které se ale dalo čekat. Nicméně i tak by neuškodilo trochu smysluplnější příběhové linie, klidně postavené na Anně Kendrick, která by to utáhla. Fat Amy dostala víc než dost prostoru a všechen využila ve prospěch svých nechutenství, ale tak smáli jsme se. Jen ten film si hraje trochu na příběh a nedělá ze sebe primární slátaninu, a to je to, co mu nejde. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Dějově to není tak dobré jako předchozí filmy, co si budeme povídat, je to vlastně docela slabé a možná až moc ujeté, prostě proto, aby to strhlo diváky i potřetí. Ale hudební čísla jsou zde pořád dobrá a rozhodně stojí za sledování. Holkám nic nechybí a jejich hudební aranže jsou pořád super. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený rozloučení s a-ca-holkama. Ruby Rose je kus, ale Alexis Knapp je jen jedna <3 a tudíž i pravděpodobně jedna * navíc, než si třetí Pitch Perfect zaslouží. Koncept se totiž možná už přejedl, nebo možná chybí režijně imho silnější Elizabeth, v podstatě ale - pokud člověk vypije dost pepsi coly a sežere dost popcornu - se film dá v kině i užít. Na vánoční výplach multiplexu jak dělaný. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Prapodivně zahořklé, jako kdyby Kay Cannon začala psát příspěvek do úplně jiné série. Stesky po mládí a stížnosti na nejrůznější části vlastního těla působí přímo strašidelně a vůbec neodpovídají jak teenagerská cílovce, která dost dobře nemohla chápat, o čem se právě mluví, tak věku hlavních hrdinek, kterým má být přesně mezi dvacítkou a třicítkou. Druhým rostoucím průšvihem je pak absence rozpoznatelných mužských postav. Jesse i Bumper zmizeli ze scény a nahrazuje je tuctová parta vojáků či jižanů, nikdy nepřekračujících škatulku anonymních hezounů. Z takhle katastrofálního startu se hrabe dost těžko, tím spíš, že John Lithgow má dost možná nejnedůstojnější roli kariéry. Když vidím, jak se Anna Kendrick nudí a většinu replik odříkává na neutrál, je mi z toho smutno. A ještě hůř mi pak je, když se podívám na nejlepší chvíle minulých dílů a i nevyrovnaný originál (tím spíš pak hravá dvojka) působí jako výběr z žánrového zlata. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V čase 54:25 je Aubrey (Anna Camp) natočená k oknu bokem, v dalším záběru však stojí přímo čelem k oknu. (Iveet)
  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno