Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, kam až se to John Travolta dostal. Od legendárního Pulp Fiction se postupem času dostal až k prachobyčejným nízkorozpočtovým akčním béčkům nevalné úrovně, ve kterých jen zbytečně plýtvá svým talentem, neboť kdyby místo něj obsadili jakéhokoliv "no name" herce, výsledek by byl takřka totožný. Z nezáživného tuctového akčňáku číší každým záběrem neuvěřitelná hloupost, připočteme-li k tomu zoufale tristní dialogy a mizerné herecké výkony, musí být všem hned jasné, že tento snímek se fakt nepovedl. Akčních scén je poskrovnu, popravdě nejsou ani nikterak kvalitně natočené. S velkým sebezapřením se Já, pomsta dá dokoukat, o žádný velký zážitek se však rozhodně nejedná. 1/10. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Snímek není zas tak špatný, jak jsem si původně představoval. Bohužel jde o špatný pokus eRkově béčkové akce, která ničím nepřekvapí a to ani scénou v klubu, která mohla být atmosfericky zdatná, ale bohužel se tak nekonalo. V Rozpočtu 18 milionů bych si představil něco, co má větší koule. Původně jsem chtěl dát jenom dvě hvězdičky, ale dám tři díky časové délce, která člověka uspokojí a dodá filmu šťávu, leč by bylo zbytečné to protahovat na dvě hodiny a víc. Scénář pokulhává a to klišovitě ze všech stran. John Travolta očividně nedostal dost zaplaceno a proto se upsal ke smlouvě "nehrát" na city, což si všichni přiznáme, že je pravda... ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Po viditelných plastikách vyráží Travolta na cestě za pomstou. Zabili mu ženu kterou miloval. Popravdě....... víc by mi do role seděl jeho parták Meloni. Ta jeho bitka v holičství byla sice krátká, ale za to efektní a celkově jsem mu jeho postavu věřil víc. Jinak akce tak akorát, žádný promakaný příběh, ale jen čistá rutinní žánrovka. Herecky to odsejpá a ve své hodině a půl to ani moc nenudí. Snad až na ten začátek. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších kousků v tomto žánru. Travolta už fakt není nejmladší a působí doopravdy trochu umělohmotně, scénář béčkovější být nemůže, mám rád retro akčňáky, ale trochu soudnosti to přeci jen chce. Akce ničím nevyniká, snad jen Meloni předvede trochu lepší kontaktní bitku, jinak hlavně střílení a žádná sláva. Ale koukatelné to je, jednou. Lepší 2 hvězdy. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Slušná jednohubka, která neurazí a je dostatečně svá na to, aby to nebyla nuda opakující jiné podobné filmy. Akorát v roli mstitelů bych očekával mladší pány. Travolta je v mých očích spíše expert na záporáky, takže jelikož revenge story znamená víc antihrdinu než přímého klaďase, tak je to v rámci tolerance. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)
  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno