Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

mr.cartman 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest vidět v předpremiéře o den dříve v Lucerně a očekávání jsem neměl žádné, trochu jsem se i bál, že to bude stát za prd, ale opak byl pravdou. Když však vidím Polívkovou, okamžitě si film spojím s Účastníky zájezdu, kteří také nebyli špatní. Herecké obsazení vůbec není špatné, děj je méně předvídatelný, než by se dalo čekat (i když všem je jasné jak to nakonec dopadne) a určitě se pobavíte. Asi to není na to, vidět film vícekrát, ale za shlédnutí 100 % stojí. Na začátku mě tedy mírně otravoval všudepřítomný Product placement, ale jakmile si Polívková nechá zaparkovat super auto z "Áček", tak už je klid. Dále co neumíme, tak je rozhodně hrát ve filmu jiný pořad (pořad pro kutily), tyto části mi přišli trapnější a možná i zbytečný, ale určitě na to dnes (26.4.2018) jděte! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Debil, kretén..píča - tak další česká rozverná vztahová komedie se slovníkem, který se mi vryl do paměti. V rámci žánru už několikátý film roku 2018, který i přes nijaký nevtipný začátek se rozjede do kvality převyšující všechny ty Špindly, Tvá nevěrná, Zoufalé ženy, ale nedosahuje to zábavnosti a lehkosti třeba Bezva ženské s Hřebíčkovou. Jestli tady něco stojí za dvě hvězdy tak výkon Aničky ( a Plesl sekunduje na jedničku) a kapela Brutus. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduše napsaný příběh o chlapovi (Jaroslav Plesl), který se má ženit, ale v hlavě má pořád svoji bývalou lásku (Anna Polívková), což je mimo jiné sestra jeho nastávající (Ester Geislerová). Aby toho nebylo málo, tak ještě Polívková má svýho milence Jana Dolanského. Ten námět je skutečně jednoduchý a film je stejně tak natočený. Na druhou stranu je to zároveň pohodový film, u kterého nemusíte na nic myslet. Snad až na tu závěrečnou scénu před oltářem. Mě přišla strašně až moc hloupě a naivně zahraná. Naopak mě mile překvapila Bohumil Klepl coby milovník kapely Brutus a velký sběratel plastových kelímků od piva z jejich koncertů. [4241. hodnocení, 202. komentář, 47%] ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle traileru a hodnocení jsem čekal totální sračku nicméně v rámci žánru to bylo nad míru snesitelné. Určitě je to lepší než předchozí režisérův počin, kterému jsem dal 1 hvězdu a nudil sem se u toho. Bohužel hvězda dolů za feministické sračky (když se chlap vyspí s ženskou je hajzl, ale ona za to, že mu dá svině není zvláště kdyby to byla její sestra tak by mě to štvalo o to více). Překvapivě i herci jsou solidní a nikdo mě tam vyloženě neiritoval a i hudba je na solidní úrovni a to ten žánr nemusím. Další hvězda dolů za fekální scénu i když pobavila. 60 procent v rámci žánru nadprůměr. ()

Autenticita 

všechny recenze uživatele

Tohle vážně někdo napsal, J. Plesl v tom přijal roli a pak to i někdo natočil?? Je to urputné jak paruka Boba Klepla, vyšroubované a za vlasy přitažené. Polívce s Pleslem to neladí a nejde jim vzájemnou přitažlivost uvěřit. I jediná přesvědčivá Ester Geislerová o tuto charakteristiku přijde nejpozději při svlékací scéně v kapli. Ucházející je hudba a Brutus, za které dávám 1 hvězdu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)
  • V závěrečných titulcích hraje píseň „Blbě zamilovaná“, kterou nazpívala Betty Lee. (SONY_)
  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama