Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Krmelec. Nálevna uprostřed lesa, která je neobyčejná. U Muflona jsou štamgasty Zajíc a Medvěd. A řeší stejné problémy jako lidi. Zvířata si s nimi totiž v mnoha ohledech nezadají. Tak se v novém seriálu internetové televize Stream.cz hlavně pije, strašně žvaní a hodně paří, jen pod režijní taktovkou Jelena a podle scénáře, který psal Slimák. Takže vlastně jako v každé jiné hospodě. (Stream.cz)

(více)

Recenze (27)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

O tom, jak medvěd, zajíc a muflon dokážou nepřetržitě chlastat a mlít pantem. Hlavně nejlepšímu z této trojice zvířátek - Liškovi v roli zajíce se práší od huby o sto péro. Tu a tam hodně zábavné, tu a tam zase podivně absurdní svým ultrasuchým humorem. Tak suchým, že se někdy ani nedá dohledat a pochopit pointa... ()

Kelinej 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné nízkorozpočtové miniatury, zvlášť když si je herci užívají jako malé děti. Některé díly jsou slabší a trapnější, to se ale v tomhle žánru stává. Zkušený scénárista (mj. spoluautor Tondy Blaníka) Robert Geisler navíc ví, jak klenout a pointovat příběhy, takže výsledek nepůsobí jako povrchní improvizace, nýbrž jako kompaktní povídka. Za mne je Krmelec U Muflona ideální desetiminutový večerníček pro dospělé. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám Stream a jeho seriály rád, ale u Krmelce se opravdu netrefili do černého. Povětšinou nudný, fekální humor, který sice občas strefí hřebík na hlavičku, ale i těch 12 minut Vám bude připadat jako hodina. Liška je s přehledem nejlepším hercem z týhle partičky, ale to pro dobrý a vtipný seriál nestačí ani zdaleka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková ta hospodská idylka, u které víte, že pokaždé, když do ní vstoupíte, tak vstoupíte se stejnou grácií, ale odcházet budete dezorientováni, nesví a v podstatě vožralí pod obraz. A tak se to děje den za dnem, v tomto případě díl za dílem. No a ještě s tím rozdílem, že místo lidí do této čtvrté cenové lezou zvířata. A jelikož se nápadu chopil někdo, kdo si moc rád pohraje s českým jazykem, tak je z tohoto mini-seriálu docela příjemná oddechovka, která místy suprově rozesměje. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Takže už víme, co dělají zajíc a medvěd, když zrovna nejsou aktéry některého z vtipů o zvířátkách. A taky už víme, proč se v žádném vtipu neobjevuje muflon. Pozitivní je, že poměry v Krmelci zůstávají po celou dobu neměnné a dění striktně stereotypní. Dále je třeba pochválit jednak vstupní píseň, jednak vytříbený výběr a výkon představitelů a představitelek (byť často mně neznámých) epizodních rolí, o těch hlavních nemluvě. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Interiér krmelce U Muflona byla ve skutečnosti hospoda U Veselé kozy v Praze na Smíchově u zastávky lihovar. V letech 2021–2022 však byla zdemolována. (Landauer)

Reklama

Reklama