Reklama

Reklama

V Bosně je zavražděn významný politik a nedaleko Uralu právě explodovala jaderná hlavice. Dvě zdánlivě nesouvisející tragické události. První záhadné okolnosti vyplouvají na povrch a krizový štáb Bílého domu začíná okamžitě pracovat na nejvyšší obrátky. Šéfka oddělení nukleárního dozoru Julia Kelly dostává k ruce svérázného pomocníka, drsného vojenského specialistu Toma Devoa. Tahle dvojice spolu nudu rozhodně nezažije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Preplácané akčné pole nudizmu. Tradične nelogické chovanie postáv, najmä vzhľadom k prioritám, ktoré ich postihujú a jak na ne dotyční reagujú. Nevierohodné a smiešne kaskadérizmy v každej minúte. Slabé resp. dosť nevýrazné výkony celebritných hviezd, medzi ktoré sme sa (čiastočne) a s nadšením "pripojili" i my Slováci. Veď je to predsa super, nehľadiac v akom kvalitatívnom pudingu sme účastníkmi. A je zaujímavé, ako sa tieto atribúty, ktoré som vyššie spomínal ako kritickú nôtu, v žánrových pravidlách často vyskytujú. Ako nejaká rakovina. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla větší fanda na Bratislavu, tak si tenhle film dokážu užít mnohem víc. Takhle je to jen hloupoučký hollywoodský filmeček, který dozdobuje nefunkční dvojice Clooney / Kidman. Clooney hraje tu svou klasiku, která ho proslavila, Kidmanka jen odlišuje svou roli alabastrovou pletí a novým tmavohnědým sestřihem, ale jinak se oba filmem pronudí, stejně jako diváci. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dávám 4 *,což je u mě na akční film poměrně hodně,ale hned vysvětlím proč.Základ u akčního filmu je pro mě neustálá akce,nářez,napětí,výbuchy,dramatické chvilky a to podle mne v Peacemakeru funguje na plný obrátky.I co se týče hereckého obsazení,spokojenost na mé straně byla,takže já byl tím pádem spokojený s celým filmem a Peacemaker doporučuji,pro mne příjemné překvapení. ()

wincow 

všechny recenze uživatele

Nočným Ruskom sa v čele krátkeho vlaku rúti parná lokomotíva s červenou hviezdou - je to armádny transport desiatich jadrových hlavíc... Onedlho nato musia Američania nájsť tú poslednú. Jediné čo majú k dispozícii, je faktúra za zapožičanie vojenského náklaďáku obsahujúca miesto nakládky, miesto doručenia, číslo účtu jedného moslima a poznámku s cieľovou ulicou v New Yorku. Bude to stačiť? Za zmienku ešte stojí, že Mnohé z lokácií sú v Bratislave a okolí (viz. zaujímavosti). ()

Aqualung 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jde o povedený akční film, který si dnes zase připomenu.Pan Clooney exceluje v různých akčních scénách, které jsou však jen okrajovou záležitostí.Film ukazuje na mnohem podstatnější skutečnosti, které jsou ve hře.A sice na možnost, že se jaderné zbraně mohou dostat do "nepovolaných" rukou.A zde slouží jako zbraň odplaty za účast USA v konfliktu na Balkáně před pár desítkami let. Zde si můžeme za "balkánce" dosadit "někoho"jiného v jiné části světa a jednomu začne běhat mráz po zádech.To by třeba odstřel dvojčat mohl vedle toho vypadat jako běžná stavební nehoda.....No nic. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (23)

  • Bratislava vo filme "hrala" Viedeň, Sarajevo a New York. Lokality: ošarpané domy na Kapitulskej a diera po nevybudovaných eskalátoroch do polikliniky na Tehelnej (vojnové Sarajevo), Univerzita Komenského (bosniansko-srbský parlament), Dóm sv. Martina (newyorský kostol), Zimný štadión Ondreja Nepelu (chodba pod Bielym domom), výstavisko Incheba (riadiace stredisko Pentagonu). (krasomama)
  • Malé osobní letadlo je typ Utva-75. Jedná se o kompaktní dolnoplošník s pístovým motorem vyráběný srbskou společností UTVA od roku 1976. Používá se především jako vojenský základní cvičný a sportovní letoun. Tento konkrétní filmový letoun s imatrikulací „Z3-DCF“ létal ještě v roce 2022 a byl v držení soukromníka v Makedonii. (sator)

Reklama

Reklama