Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaime skládá účty z minulosti. Winterfell se připravuje na osudovou bitvu s Bílými chodci vedenými Nočním králem. Bran objasní jeho motivaci. Daenerys se snaží urovnat vztahy se Sansou. V předvečer bitvy je pasován nový rytíř Sedmi království. Jon a Gendry odhalí svým nejbližším tajemství svého původu. (DavidWark)

Videa (2)

Z natáčení 2

Recenze (139)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epicentrum hurikanu, v ktorom je zatial klud a ticho. Mnoho postav a dejovych linii z minula sa prepojilo a dava predpoklad na grandiozny stret zivych s mrtvymi v dalsej casti. Cliva pesnicka v zavere a par hrejivych rozhovorov zrejme predznamenavaju pochmurnejsie vygradovanie deja. Moze byt. Chapem, ze niekomu to moze prist nudne, ale ako poznam G.R.R. Martina i z knih a nasledne dvoch tvorcov, co prebrali taktovku, tipujem, ze cca 4tinu postav sme videli naposledy "nedotknutych". Netrpezlivo ocakavam dalsi diel. ;) ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"He’s only second man in my life I can say that about." "Who was the first?" "Someone taller." Jestli má z podobnejch dialogů Sansy a Daenerys bejt nějakej running joke táhnoucí se poslední sérií, stěžovat si nebudu. A doufám, že nás čeká opravdový WTF zakončení, protože vichni ti idioti, co tak děsně vyváděli z jedný decentně natočený scény, by při nějakym fakt WTF zakončení mohli dostat šlak a tim prospět lidstvu. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna kdy Tormund vykládá, proč mu říkají obroshouba je tak špatná, že se ani nehodí do GoT, možná tak do Marvelu, ale do Game of Thrones určitě ne, byť je Tormund vykreslován jako psychopat co nechápe vážnost situace, tak od šesté série mu vždy vráží jen komické scény, ale bohužel těch rádoby vtipných scén je tam nějak moc... Jinak díl není špatný, sice není ani skvělý, ale to se není čemu divit, tvůrci vaří z vody, protože Martin je se svýma knížkama trochu pozadu oproti seriálu... P.S.: A i scéna s pasováním Brian byla dost otravná a lezoucí divákovi zbytečně až moc do za*ku. ... ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál jsem se, aby závěrečná řada nebyla jen uspěchaným průletem přes bitvy a zásadní zvraty bez prostoru pro malé charakterní momenty. Byla by to o to větší škoda, že tady na sebe poprvé narážejí postavy, které od sebe byly dříve celé kontinenty daleko, a divák samozřejmě chce vidět jejich interakci. Obavy naštěstí nebyly na místě a druhý díl je hodnotných setkání plný, mnohdy navíc umocněných naléhavostí oné příslovečné poslední noci na zemi. ()

MP17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu bez debat nejzbytečnější epizoda celého seriálu. Když jsem viděl na hodinách 3:40 a do té doby se během mého sledování nic zvláštního nestalo, bylo jasné, že jsem si to ponocování mohl odpustit. Scénář prakticky žádný, postavy bezcílně bloumají po Zimohradu a nejsou schopný ze sebe dostat nějaké větší moudro, než "Tak jsme opět zde. Všichni zde asi umřeme. Čekal bys, že se tu zas potkáme? Ne, nečekal a Tys to čekal? Ne, nečekal." To sezení u krbu bych čekal v poslední epizodě, ale ne krátce před zásadní bitvou. Jen doufám, že další epizoda se nebude odehrávat v Králově přístavišti, kde budeme po celý čas sledovat Cersei, jak zamyšleně bloumá hradem, popíjí víno a vzpomíná. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrci nechali rozhodnutí, zda bude Arya ve scéně s Gendrym nahá, či ne, na herečce Maisie Williams, která jí hraje. (Duoscop)
  • Píseň, která hraje na konci epizody, je „Jenny Of Oldstones“ od Florence + The Machine. (Duoscop)

Související novinky

Scenárista Hry o trůny míří do Středozemě

Scenárista Hry o trůny míří do Středozemě

22.05.2019

Zatímco internet pokračuje v debatě o kvalitách a nekvalitách závěrečné řady Hry o trůny, její tvůrci už se mezitím přesouvají k novým projektům. Dvojice showrunnerů David Benioff a D. B. Weiss se… (více)

Reklama

Reklama