Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Už loni jsem si myslel, že tahle soutěž už níž klesnout nemůže. A vida, povedlo se! Tři nováčci v porotě je to nejhorší, co se mohlo téhle soutěži přihodit. A Pal'o se nechal evidentně strhnout lavinou demence a možná už i lehké senility. Neskutečně trapné výstupy všech čtyřech porotců, kteří si předávají korunku největšího idiota každých pět vteřin jako horký brambor, až mi to přijde jako soutěž o nejdebilnějšího porotce. Druhé nejhorší na tom celém je, že trapné momenty číhají na každém kroku jak u kladného tak u záporného hodnocení. To úplně nejhorší je totiž fakt, že se mnohdy nehodnotí zpěv. Jen komerční tahy získat si diváky. Opravdu vám tleskám! https://media.giphy.com/media/uj9F2yk6L4w0aAFQ3O/source.mp4 ()

Zack07 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že se na letošní Česko Slovenskou SuperStar 2018. Celkem těším. Televize Nova a Markíza slibuje scénář podle vzoru německé verze, kde nyní válí česká zpěvačka Martina Bárta. Bude zajímavé sledovat pět nováčků v porotě a na moderátorských postech (kromě Habery jsou tam všichni vůbec poprvé) Rovněž bude poprvé show vysílána v odlišných dnech jak v Ćesku tak na Slovensku. Uvidíme, jak se jim letošní ročník plný novinek tedy povede. ()

Reklama

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše začíná a končí porotou. V porotě je jediný člověk, který je kompetentní k tomu, aby hodnotil budoucí uchazeče i titul "superstar". Jenže ten už je tam asi podesáté, takže zákonitě bude nudit, i kdyby se maximálně snažil o opak. Pak tam jsou tři nuly, z nichž minimálně 2 by samy měly vyhledat nějakého odborníka, který by jim poradil věnovat se činnosti jakékoli, ale hlavně jiné než zpěvu, přičemž jeden z nich je tam v rámci povinného rozvoje multikulturalismu a z druhého sálá debilita i přes televizní obrazovku. Je-li porota složena z neumějících šašků, jakou pak může mít úroveň (ať už pěveckou či zábavnou) ta soutěž? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To bylo slávy, že zas bude další Superstar a zatímco omladina vlhla, starší kousky jen nevěřícně kroutili hlavou, že je tu zas ta „pičovina“…Neviděl jsem úplně všechny přenosy, ale z toho co jsem měl možnost sledovat, tak to zas až taková katastrofa nebyla. Habera je klasik, ten snad bude dělat porotce i v důchodu, Matěj Ruppert byl jasným oživením – mám ho jako zpěváka a showmana rád, To samé jsem si myslel i o Katce, protože jako zpěvačku jí uznávám, mám rád její písničky – ale tady se někdy chovala jako úplná píč..A Ben? No soudruh Cristovao tam byl jaksi omylem, ale asi už nikoho nemohli sehnat. Nakonec se ale ukázalo, že si vedl celkem obstojně a není takový kretén, za jakého jsem ho považoval. Co však nechápu je to, že se tam zase vesral Mareš. Prý nejlepší český moderátor – to si děláte prdel. No a nová Rytmusova matrace Jasmina Alagič? Vzhledově pohoda, jako moderátorka dost průměrná – spíš podprůměr. Vítězka Tereza Mašková si to zasloužila. Byla z nich nejlepší. Tak zas příště – nová Superstar na sebe jistě nenechá dlouho čekat. Jen už prosím bez Leoše… ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase! Opäť sa hľadá superstar. Tento krát ju má objaviť tupohlavá porota v zložení: socialistický pop rocker Paľo Habera, vyhulený šašo Matěj Ruppert, nevýrazná východniarka Kata Knechtová a v rámci multikulti propagandy aj akýsi trapný černoško. Ja im na to serem! Prdím na ich debilnú "SuperStar 2018". Fakt nemám chuť sa pozerať na bandu hlúpučkých somárov, čo si myslia, že z nich budú spevácke hviezdy. Je to opozerané, je to nudné, je to odpad! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama