Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první dvě sezóny někdy před čtrnácti lety. Od té doby se sem tam mrknu na první díl, poněvadž na to kouká Vendulka a taky abych zjistil, co se změnilo. Kromě poroty většinou nic, protože u těhle kopírovaných pořadů pod licencí je scénář pevně daný a žádná velká inovace moc nehrozí, takže i když hodnotím po prvním dílu, tak s čistým svědomím. Mě hudební pořady nebaví a koukat na ně je pro mě utrpení, ale objektivně musím přiznat, že až taková hovadina to není. Hovadiny jsou Malé lásky nebo Pošta pro Tebe.Naprosto chápu tu spoustu lidí, kterým se to líbí, a i když mezi ně nepatřím, nebudu dávat odpad jen proto, abych tu mohl vyblít všechny možný vulgáry co znám. 50%. ()

SEVERUS22

všechny recenze uživatele

Pred zhliadnutím tejto pičoviny som mal rád jednu fasa speváčku menom Katka Knechtová.Po zhliadnutí tejto pičoviny by som s chuťou najebal jednej primitívnej,neprirodzene pôsobiacej chudinke menom Katka Knechtová.Ostatných v porote nekomentujem,sú mi ukradnutí.Vidieť však dievča,ktoré roky obdivujem v pozícii trápnej patetickej piče,ktorá otvára hubu úplne od veci a chytá sa za cecky,to je fakt hardcore.Neviem,či po tomto ešte niekedy budem schopný počúvať jej muziku. ()

Reklama

Azrail 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně se sice SuperStar nemůže rovnat zahraničním soutěžím, jako The Voice, ale i tak mě poslední ročník této Československé soutěže zatím nad očekávání baví. Samozřejmě souhlasím i s názorem, že v porotě by měla sedět naprostá zpěvácká elita obou zemí, takže porota ve složení např. Karel Gott, Lucie Vondráčková, Palo Habera a Marika Gombitová by se mi též líbila, ale ono to není tak, že si producenti lusknou prstem a porotci přitančí. Pokud z nějakého důvodu nemohou nebo nechtějí v soutěži porotcovat, nikdo s tím nic nenadělá. A navíc, letošní porota se mi ani zdaleka nezdá tak slabá, jako tu mnozí líčí. Habera stále baví, Cristovao je tak trochu nová krev a zkouška naslepo, ale nedá se říct, že by hudbě nerozuměl, navíc dodává do poroty složené z klasických zpěváků tak trochu ortodoxní prvek. Dále je tu Katarína Knechtová, kterou já osobně považuji za výbornou zpěvačku a místo v porotě má dle mého názoru právem. Matěj Ruppert byla tak trochu jako u Bena sázka naslepo, ale zaprvé do poroty vnáší takový bláznivý komediální prvek a zadruhé se také nedá říct, že by svému řemeslu nerozuměl, byť není tolik na očích, co se týče technických záležitostí hudby, v tom je podle mě z poroty jeden z nejvnímavějších. Co se týče moderátorů, Jasmína je celkem příjemné oživení a Mareš je prostě sázka na jistotu, i když jeho vtípky jsou mnohdy ohrané, stále je to o parník náš nejlepší moderátor. Samotné technické provedení, kapela, exteriéry, interiéry, stylisté, celková show, to všechno si drží vysokou úroveň, srovnatelnou se zahraničními soutěžemi. A naposledy jsou tu samotní soutěžící, kteří letos patří k absolutní špičce všech ročníků, takže na mé straně převažuje spokojenost. ()

Zack07 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že se na letošní Česko Slovenskou SuperStar 2018. Celkem těším. Televize Nova a Markíza slibuje scénář podle vzoru německé verze, kde nyní válí česká zpěvačka Martina Bárta. Bude zajímavé sledovat pět nováčků v porotě a na moderátorských postech (kromě Habery jsou tam všichni vůbec poprvé) Rovněž bude poprvé show vysílána v odlišných dnech jak v Ćesku tak na Slovensku. Uvidíme, jak se jim letošní ročník plný novinek tedy povede. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tentokrát to vypadá na Matěje Rupperta, který je zatraceně pohotový a zábavný. Potěší i půvabný element v podání Kataríny Knechtové a pochopitelně stálice Pavola Habery, který se nebojí pravdy. Máme tady tak další porci zesměšňování soutěžících, stejně jako hromadu nezaměnitelných hlasů budoucích náhradníků v muzikálech, kteří touží po svých minutách slávy. Pravidelným divákem se nestanu, ale oproti jiným (na oddychovou televizní zábavu erudovaným chytrákům) troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost, takže raději držte klapačku. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. A navrch jsme to jen a jen my, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama