Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tentokrát to vypadá na Matěje Rupperta, který je zatraceně pohotový a zábavný. Potěší i půvabný element v podání Kataríny Knechtové a pochopitelně stálice Pavola Habery, který se nebojí pravdy. Máme tady tak další porci zesměšňování soutěžících, stejně jako hromadu nezaměnitelných hlasů budoucích náhradníků v muzikálech, kteří touží po svých minutách slávy. Pravidelným divákem se nestanu, ale oproti jiným (na oddychovou televizní zábavu erudovaným chytrákům) troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost, takže raději držte klapačku. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. A navrch jsme to jen a jen my, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Haleluja. Je to tu zase. A je to ještě horší než to bylo před tím a to už minulý rok bylo dno hudební scény. V porotě se nám opět vyskytl Pavol Habera, který se tváří jak největší drsňák na světě (před několika miliony lety úspěšně okupoval žebříčky hitparád se svýmy 5 písněmi) potom je tady Matěj Ruppert který vypadá jak kdyby ho vyzvedly z léčebny závisláků (a kterého jsem si musela vygoogit) dále se zde vyskytl v rámci vyváženosti Ben Kristovanoho nehezký manekýn z pedo knírkem který je čech asi jako já (ale je tmavší pleti takže ideál do počtu) a který přitahuje maximálně 12 leté holčičky bez špetky vkusu, no a na závěr musíme přizvat nějakou kost aby se vyváženost dotlačila k dokonalosti (mimochodem i tuhle divoženku jsem si musela vygooglit abych zjistila že ji znám jen proto že se mi líbí jedna písnička ale netušila jsem že je od ní) Co se týká soutěže, tak se tam opět vyskytují jen ti zoufalci, kteří neuspěly v předchozích 20 letech ani v DO-RE-MI, a nebo něčem podobném. Chybí už jen ten otravný operní gender pán, který otravoval v předchozích 3 letech. Porota se musí rozhodovat mezi debilem a idiotem. Nechtěla bych sedět v porotě, protože z takového materiálu by se nedal vybrat ani rozhlasový moderátor, v pořadu o domácím chovu morčat. Tohle je nehodnotitelné. Zajímalo by mně, kolik prostoru se ještě nachází pode dnem, pokud beru dno jako cílové místo pro podobné pořady. Jenže oni jsou schopní se dostat ještě hlouběji a hlouběji. ()

Reklama

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše začíná a končí porotou. V porotě je jediný člověk, který je kompetentní k tomu, aby hodnotil budoucí uchazeče i titul "superstar". Jenže ten už je tam asi podesáté, takže zákonitě bude nudit, i kdyby se maximálně snažil o opak. Pak tam jsou tři nuly, z nichž minimálně 2 by samy měly vyhledat nějakého odborníka, který by jim poradil věnovat se činnosti jakékoli, ale hlavně jiné než zpěvu, přičemž jeden z nich je tam v rámci povinného rozvoje multikulturalismu a z druhého sálá debilita i přes televizní obrazovku. Je-li porota složena z neumějících šašků, jakou pak může mít úroveň (ať už pěveckou či zábavnou) ta soutěž? ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Panoptikum divných zjevů na pokračování. U Fenrirovi mordy! Vy tupý hlavy, co tam lezete, vězte nebo čekujte vítěze Superstar předchozích ročníků! Nikdo se nikde neuchytil. Chvilku byla slyšet Langerová a kde je teď? Po x letech je vidět Cristovao, který ani nevyhrál, jen touhle stupiditou prošel. Vymatlanost, debilita. Na čem kdo jede, kdo tohle žere?? ()

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Už loni jsem si myslel, že tahle soutěž už níž klesnout nemůže. A vida, povedlo se! Tři nováčci v porotě je to nejhorší, co se mohlo téhle soutěži přihodit. A Pal'o se nechal evidentně strhnout lavinou demence a možná už i lehké senility. Neskutečně trapné výstupy všech čtyřech porotců, kteří si předávají korunku největšího idiota každých pět vteřin jako horký brambor, až mi to přijde jako soutěž o nejdebilnějšího porotce. Druhé nejhorší na tom celém je, že trapné momenty číhají na každém kroku jak u kladného tak u záporného hodnocení. To úplně nejhorší je totiž fakt, že se mnohdy nehodnotí zpěv. Jen komerční tahy získat si diváky. Opravdu vám tleskám! https://media.giphy.com/media/uj9F2yk6L4w0aAFQ3O/source.mp4 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama