Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

Joges 

všechny recenze uživatele

První řady jsem sledoval s nadšením, jak české tak slovenské. Byly kvalitní a dobře obsazené, ale poslední dobou je to bída. Porota a její rozhodování, celková atmosféra, popostrkování některých vybraných soutěřících do čela soutěže mě od pořadu jen odrazuje. Naštěstí to roku 2015 vyhrála ta správná osoba. Vítězství Emmě Drobné přeju. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Finanční vzpruha pro Novu už asi podesáté! První řada byla suprová (Langerová, ...), ale postupem času se z toho akorát stal hit pro dementní, upištěné vlhké třináctky. Katastrofa! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Apodiktický efébos s mírnou astázií servilně přikládá mikrofon k ústům plných akné a tklivě kokoktá černošské písně, Pyča na to čumí, je to, vole, rauch. Altista se nevzdává, bojuje. Udělá kotrmelec, je za šaška, aby zaujal. Quantum of poluce, porotce na place, hladce a obrace, servilní adorace panice. Pak se jelo někam do Benátek na Jizerou nebo kam a ten boj paniců o nejnovější největší nezajímavou superstar se už fakt nedal, vole, sledovat. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel se z toho prostě stala estráda a fraška, kde už nějak zásadně nejde o pěvecký výkony, ale o rádoby supershow (a reklamu dalších interpretů - M. David zve na svoje turné atd.). A nejhorší je, že když už nevíte, koho tam nastrčit, tak dáte do poroty K. Vytiskovou, která teda pro mě nemá nějaký zásadní kvality, aby mohla něco pořádně hodnotit, ale tak OK, každej začíná jinak. Naprosto nejhorší ale je, dát možnost moderovat takovou velkou věc Jitce Nováčkové, která s něčím podobným nemá zkušenosti a je to vidět v každým jejím vstupu. Je tak špatná, že i ti soutěžící se na ni někdy dívají jak na debila a netuší, co jí mají říct. Proč proboha ona? Hrůůza. A ten product placement "zdravé" stravy - všichni povinně pijou kolu a žerou čokoládu. Ehm.. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

I když nejsem fanouškem této soutěže, tak při její trvání jsem jednotlivé výstupy sledoval, zábava je na úrovni porota mě nevadí a jelikož nejsem hater, tak nikomu nehodlám nadávat nebo ho urážet. Ovšem to, že je tato soutěž prolezlá reklamou a většinu času zabere tlachání mě dohání k šílenství a dosti sráží její dojem a to ještě více než kdy před tím. - 4/10 - ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama