Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

X let jsem tento formát neviděla a nehodlám to již opakovat. DÁVÁM ODPAD, a to ne kvůli soutěžícím, ale KVŮLI POROTĚ. Její hodnocení je velmi prapodivné. Nechají projít průměrného ničím nezajímavého soutěžícího nebo jen někoho, že je dobrý týpek, ale zpěv nic moc. A pak tam zkoupou téměř hotovou zpěvačku, že je jen hezká tvářička. Habera si nevidí na špičku nosu v porotě má hezkou tvářičku - nezpěvačku. Kritika Pagáčové (i když jako herečku ji mám velmi ráda) je zde zcela na místě. To je jako kdyby u taneční soutěže hodnotil někdo, kdo tanci vůbec nerozumí. To ubírá soutěži na úrovni a věrohodnosti. Zákulisí této soutěže musí být pěkný hnus a prosakuje k divákům právě v chování poroty!!! Habera je nechutně hnusnej, nepříjemnej a zlej. Chápu, že má jako předseda velkou zodpovědnost a asi i nějaký scénář, ale má za to královsky zaplaceno, tak se má ovládat. Ale nemá právo se na někom vybíjet, zchlazovat si žáhu nebo dokonce i ponižovat. A pokud nemáte na "hvězdnou pěchotu" tak to pak nemůžete házet na nadějné zpěváky. Ta už tam dávno nemá co dělat. Nebo někoho hanit za jeho názor např. na ekologii! Největší pohodář, profík a sympaťák poroty je Marián a pak Monika. Zahraničním formátům nesaháte ani po kotníky. Tam jsou totiž vyzrálé osobnosti, profíci, co se chovají slušně, lidsky a empaticky. A nakonec - ti nejlepší se prosadí i bez vaší stupidní a slizké soutěže! ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

SuperStar našla nové dno. V porotě sedí převážně nezpěváci (když Habera zpíval Shallow, propadal jsem se hanbou) a k nim navíc jeden rádoby komik, který umí jen špatně recitovat, ale hodnotí lidi nejpřísněji. Zcela nejnesitelnější je ale Patricie, která se zcela očividně postiženým lidem nepokrytě směje, hází znechucené pohledy, když někdo neodpovídá jejím módním požadavkům a která by si zasloužila pořádně profackovat, aby se probrala. Je to typ holky, která ve škole šikanovala slabší a očividně z toho nikdy nevyrostla. Z lidí jako je ona je mi fyzicky zle. K tomu přidejte rasistické a homofobní komentáře porotců a je vymalováno. Takhle fakt ne. V roce 2020 očekávám od televizní zábavy vyšší úroveň. ()

Reklama

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nejoplzlejší i nejnudnější "porota" historie, kde už se z čirého šílenství vyměňují moderátoři jako panMareš do rolí ušlechtilé P. s názory/neoslovil jste mě/ apod=banda zbytečných a otravných rádoby umělců vč.napěchované mega/star/ Bagárové+té bollywoodské Pagáčové s vyhráblým jakýmsi Čekovským,jenž naopak neosloví Vás je fakticky terno,před kterým by se nerozezpíval áni náš slavný Kája,navíc podpořené tím protějškem stejně neschopných "zpěváků světové úrovně",po kterých neštěkne za pár týdnů ani zaběhlý pes!Opravdu nechápu Haberiňa, že mu neustále stojí za ztrapňování si jenom docházet a míti vůbec výroky k těmhle (většinou) naprosto nes t oudným imbecilům v prachbídném tý(ea)mu...jen popravdě znalý expert odmítne dávno odepsané emoční formáty, obdobné tomuto. Inu co,možná třeba ročník 2028 přivane svěží změnu. ()

topi80

všechny recenze uživatele

Jak má člověk brát trochu seriozně soutěž s takovou porotou? Habera v pořádku, ale už je tam asi postopadesáté a nejméně už stočtyřicetkrát všechno řekl. Už tomu nemá co dát. Mareš sice není zpěvák, ale respektuji, že jako člověk zběhlý v showbyznysu asi nějakou kompetenci k výběru čehosi, co se má stát "superstar" v plakátovém slova smyslu má. A ten zbytek? Komparzistka z nekonečných seriálů, týpek, o kterém nikdo v životě neslyšel, a neznámá zpěvačka, která své největší chvíle slávy prožila, když se této soutěže také účastnila? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dost slabá sezóna – asi ne úplně nejhorší řada, ale…Zajímavým oživením byla porota – hlavně v podání Čekovského. Haberu to už viditelně nebaví (ale love je love). Mareš a Pagáčová – tak ti tu byli vyloženě jen k nasrání diváků a zvýšení sledovanosti (ON mnohými oblíbený moderátor, ona zase herečka) – srát na to, že zpěvu vůbec nerozumí – no a pro Moniku to byli snadno vydělané prachy v těhotenství…Finálová desítka patřila mezi vůbec to nejhorší, co jsem kdy viděl. Náhodou jsem si pustil úplně finále (v domnění že jde jen o jeden z finálových dílů – neměl jsem tušení, že to tak ořezali…) a no ty krávo…jediný kdo trochu zazpíval, byl ten, co skončil třetí, zbytek hodně slabé. Jak to že vypadli takoví bratři Mrázovi, které po jejich Uspávance všichni vynášeli až do nebes…? Nejslabší vítězka jakou jsem až do teď v Superstar viděl… ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Závěrečný finálový díl soutěže Superstar sledovalo v průměru víc než milion diváků starších 15 let. Byl to nejlepší výsledek nedělního večera. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii se SuperStar vysílala na obou televizích TV Nova a Markíza zároveň ve stejný čas. (TheSlezy)

Reklama

Reklama