Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně došel talent i do Čech. Bohužel pro něj Nova vytvořila velmi poškrábanou kopii, čímž jim ukradla spoustu dalších talentů, proto jsem Talentmanii už poslal odpad. Jinak kupodivu mě těší v porotě Honza Kraus, který mi je někdy docela nesympatický, ale tady mu to docela sedí. Lucka Bílá je krásně spontánní a Slávik je z nich asi nejlepší. S moderátorama taky nemám problém, ikdyž v semifinále je malinko znát nezkušenost Prachaře, který místy v moderování tápe. Talenti jsou někteří skvělí, někteří méně. Vadí mi, kolik postoupilo do semifinálových kol zpěváků, od toho máme snad Superstar. Já chci vidět nějakou excelentní show, jako předvedli třeba ti 4 kluci na bicí a bohužel nepostoupili. :-( Naopak třeba postoupila úplně jalová Dominika Hašková. Tím mě jako národ dost zklamal, myslel jsem, že češi mají hudební sluch. Ale jinak když vymažu otravné reklamy, tak nemám co bych jako show ČS MÁ TALENT vytknul. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus je obrovsky tahak a tim, ze ho Prima ziskala, udelala to nejvetsi terno! Divam se jen kvuli nemu, protoze se jeho nezmerny vtip a inteligence muze projevit zase trosku jinak nez u cervene pohovky. Jaro Slavik je taky vcelku koukatelny a kdyz ho srovnam s narcisem Haberou, je to uplne jina liga. Takze muzska cast poroty mi sedi, problem mam s Luckou Bilou. Je moc rozjivena a urvana, precitlivela a prehnane srdecna. Ostatne jako vzdycky, ale nikdy jsem na ni nemusela koukat tak dlouho, protoze vetsinou zacala brzo zpivat nebo si jen v rychlosti prevzala cenu. Tady trpim! Ovsem kluci ze zakulisi mi to vynahrazuji. Slusne se snazi kopirovat Anta a Deca a ackoli jejich velikosti nikdy nedosahnou, s vycpelym Maresem se to neda vubec srovnavat. ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem zázrak a ani to, že u toho vydržim sedět až do konce. Už jen to se odráží na hodnocení, které je sice předčasné, ale v porovnání s nováckou napodobeninou (viděl jsem pár minut a stačilo mi to) je myslím objektivní. Souhlasím s ostatními: moderátoři neokoukaní, porotci sympatičtí, talenti sice nic moc, ale kdo by čekal v "1. díle" zázraky:-) Pokud s tím nebudou otravovat moc často, tak se rád podívám a zasměju. Dodatek (24.10.2010): Tak mě to pomalu ale jistě přestává bavit a dávám přednost vraždám s Bohdalkou na ČT1. Po několika semifinálových dílech snižuji hodnocení na 3* a dál si už nebudu kazit dobrý dojem z počáteční fáze soutěže. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že v našich malých národech je spousta lidí s nevšedními talenty. Trochu jsem se bál, že bude samý zpěvák a tančník. Bílá a ten Slovák v porotě fajn. A Kraus ještě o třídu nad nima. Nikdo jiný neumí prohodit buranskou poznámku tak inteligentním způsobem, aby neurazil. Takže myslím, že se Got talent celkem vydařil i když na americký a hlavě britský to nemá. No a srovnání Nova - Prima je myslím dost jasné - hlavně tady na CSFD. 60% ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu tvrdím, že tato show na britský originál zkrátka nemá. Neporovnatelně horší střih, ničím nevynikající výběr talentů (způsobený asi menší rozlohou ČR a dvěma talentovými soutěžemi najednou) a porota, která svými komentáři typu: "Fantastický," nebo "Mně se to líbilo," nesahá konstruktivní kritice Simona Cowella, Pierse Morgana a Amandy Holden ani po kotníky. Možná se to časem rozjede a objeví se zajímavější účinkující, pro mě, jakožto pro člověka žijícího v Británii, je ale tato soutěž už odepsaná. Vyhledávat si někde na internetu epizody pořadu, který nemá to správné kouzlo, zatímco v televizi běží nesrovnatelně lepší a zajímavější verze, zkrátka jaksi nedává smysl. (Více ke srovnání české a britské verze jsem napsala v komentáři k Britain's Got Talent.) | Dodatek 7. dubna 2011: Pár měsíců po konci přihazuju třetí hvězdičku, jelikož někteří soutěžící (Zuzana Sapárová, Richard Nedvěd) mě během pozdějších auditions zaujali a i porotci mi nakonec byli sympatičtí. A už jen za to, jak inteligentní byla celým svým podáním tahle show v porovnání se současnou nováckou superstar, si to průměrné hodnocení zaslouží. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama