Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to podobné někdejší oblíbené Neuvěřitelné cestě, ale tvůrci si to ulehčili počítačovou animací (ta puma byla k nepoznání!). Jenže film je hlavně o psí lásce a ta je velmi hluboká a silná. To vím z vlastní zkušenosti. A jako pejskař nemohu hodnotit jinak, než za 5*, ikdyž uznávám, že film si to vůbec nezaslouží. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Krásně natočený film pro ty, kteří mají rádi pejsky a zvířata vůbec...Psí domov je snímek povídaný psí fenkou Bellou (nevím, proč se všichni psi ve filmu jmenují Bella, ale neva)..Každopádně mě dostala věta- "Nemám ráda hru na musím do práce". Gró příběhu tvoří nesmyslná vyhláška, že v Denveru nesmí lidé vlastnit pitbula- nevím, jestli je to pravda, každopádně je to nesmysl, protože Bella je úžasná a taky film tím lehce ztrácí...To se ale mění v okamžiku, kdy se Bellla vydává na dobrodružnou cestu domů..Na své cestě potkává spoutu kamarádů od bezdomovce, až po "velké kotě" - jedna z mála CGI použitá ve filmu, Bella je natáčená jako živý pes- což je rozhodně plus....Taky ale narazí na tlupu vlků, kteří chtějí využít přesily a Bellu ulovit- ale naše fenka všechny nástrahy zvládne a neúnavně cestuje k domovu...No a pochopitelný je i velmi dojemný konec, který každý, kdo měl někdy psa zákonitě obrečí, aneb konec dobrý, všechno dobré...viděno v kině (cz dabing)...90% ()

Reklama

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Krásný snímek, který se nemusíte bát pustit i dětem. Ano najdete tam nerealismus a tak dále, ale je potřeba k tomu přistupovat jako k pohádce/komedii, ke které prostě ta nadsázka patří. Humor se zde objevoval a decentně, nic přehnaného, občas velmi nadčasové hlášky či myšlenky a dokonce na emoce to umělo krásně zahrát. Za mě tomuhle filmu není co vytknout, vše funguje skvěle a slzička také ukápla. Rozhodně se řadí do čela velmi povedených psí filmů jako třeba Marley a já, Hačikó nebo Psí život (Fluke 1995). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Psí Poslání mě hodně zklamalo, ale tohle mě sedlo. Nebýt toho patetického konce (je pěkné, že sloužily tam i tam, ale pořád tam byla většina z nich na vozíku proti zdravým mužům zákona bohatě mohly třeba zavolat tu ochranářku zvířat co ji volaly na začátku kvůli těm kočkám). Jo a jinak ten Avicii co je v traileru tam nezazní to mě též zklamalo na to jsem se těšil. Optimálně jsou to 4 hvězdy, ale za ten konec mám chuť jednu hvězdu stáhnout, ale i tak to nechám na 4. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Už Psí poslání se mi hodně líbilo, takže i od tohoto počinu jsem očekával, že bude zdařilým příspěvkem mezi snímky o psech. Psí domov je sice prvoplánovitě doják, ale nevyčítám mu to. Zvířecí filmy, resp. jejich čtyřnozí představitelé často dokáží v divákovi probudit takové emoce, jakých nejsou schopni ani ti nejlepší herci světa. Svým námětem je tento počin velice blízký kultovní Neuvěřitelné cestě. Není tu nouze o dobrodružství, humorné scény (zejména některé myšlenkové pochody Belly stojí za to), nějakou tu akci, ale i smutné pasáže. Samotný závěr je sice v duchu pravého amerického klišé, ale co - funguje to. Můj zážitek je umocněn projekcí v kině a jak tu již někdo zmínil, film zapůsobí asi na každého, kdo někdy měl psa. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)
  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)

Reklama

Reklama