Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Mám ráda psí dobrodružství, ve kterém jsou slyšet zvířecí myšlenky. Vždycky se nad tou roztomilostí rozplývám a trochu dojmu. S tím souvisí i fakt, že je všem jasné, jaký bude konec tohohle filmu doják. Ale zažili jsme tu i lepší ždímače emocí. Nemůžu se zbavit jisté snahy nacpat do děje tolik, až z toho je lehká fraška. Malý/Velký kotě je vážně úlet. I přesto nepovažuju těch 92 minut za promrhaných, ale znovu už je neobětuji. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Milý a na veľmi jednoduchých základoch vytvorený film. Film je natočený láskou a to je na ňom vidieť. Páčilo sa mi, ako zobrazili priateľstvo medzi psom a kocúrom, medzi psom a šelmou. Také „priateľstvo“ nie je neznáme vo svete zvierat. Pre psi (v tomto prípade pre Bellu) mám slabosť (ako som to už niekoľkokrát spomínal), takže štyri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Novodobá variace na Neuvěřitelnou cestu, která však nemá ani tu boží dobrodružnou atmosféru, ani takového toho ducha, kvůli kterému si zmíněný film velice rád zopáknu i po letech. Psí poslání od stejného autora mělo něco navíc, Psí domov je už o poznání obyčejnější, i když nemůžu říct, že ne sympatická podívaná. Psí filmy se prostě neokoukají. Problém ještě vidím v nadužívání nepříliš kvalitního CGI, bez čehož by se ale film, vzhledem k povaze scénáře, asi holt neobešel. Párkrát jsem u filmu kroutil hlavou nad blbou dějovou kličkou ohledně zákazu a možnosti zabavení pitbulů v Denveru, než jsem zjistil, že takový kontroverzní (rozuměj debilní) zákon v onom městě skutečně existuje. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Návrat domov nebezpečným spôsobom neraz prekračuje hranicu medzi roztomilosťou a detinskosťou. Rozumiem, že má ísť v prvom rade o rodinný film, ktorý si musia vychutnať aj deti, ale tvorcovia naozaj častokrát zabúdajú na staršieho diváka. Hačikó: Príbeh psa bol v tomto bod o dve triedy vyššie a mierne presladená Psia duša sa taktiež väčšinu času vedela zdržať vyslovene detinských scén, ktoré srdce malého dieťaťa dozaista potešia, no dospelí sa pri nich predsa len cítia mierne trápne. So skutočne odretými ušami dávam 3 hviezdy a film môžem odporučiť skutočne len milovníkom psov. Sám sa za jedného z nich považujem a napriek tomu film radím do vôd číreho priemeru. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jestli mě to mělo dojmout,tak se to vážně nepovedlo.Což byl základ filmu,že Vás to vezme za srdíčko a budete brečet.Mám psa a pes spal.Nechci říct,že to byla až tak příšerná nuda,ale vyprávění doopravdy pro děcké publikum,který to má ještě zkreslený.Digitální zvířata jsou hrůza a kazilo to celou dobu.Je sice pěkně roztomilé,když puma si vyjde se psem,ale rve to mozek.Je jedno,že příběh jako takový je malinko přestřelený,dalo by se tomu i vcelku uvěřit,ale Bella prostě běží jen za Lucasem,který v závěrečným limbu pohřbí pan policajt komplet celé putování do hajzlu.45% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)

Reklama

Reklama